siavash sadr 274 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 ابتدا از لینک زیر افزونه مورد نظر رو دانلود و رو گوگل کروم نصب کنید Tampermonkey - Chrome Web Store بعد از نصب افزونه به این لینک رفته و بر روی کادر سبز روی گزینه Install this script تا نصب شود BaiduPanDownloadHelper modify by ted423 - Source code کار تمام شده و با کلیک روی گزینه دانلود فایل رو میتونید با سرعت بالا دانلود کنید نکته:هنگام نصب افزونه ها حتما از فیلتر شکن استفاده کنید هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
mahdi5672 10 ارسال شده در 26 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2017 سلام آقا سیاوش ،خیلی ممنون و تشکر بابت راهنمایی و کمکتون. لینکی که برام فرستادین،ارور میده و دانلود نمیشه.همش میگه اکسپایر تایم. اون مورد هم که با دانلود منیجر دانلود کنم،اون افزونه رو اضافه کنم.همه کارهارو انجام دادم.ولی بازم نمیشه. میتونید یه لینک*دیگه مستقیم برام بفرستین؟ ببخشید تورو*خدا لینک ارسال
mahdi5672 10 ارسال شده در 26 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2017 سلام آقا سیاوش،خیلی ممنون و تشکر بابت راهنمایی و کمکتون. لینکی که برام فرستادین،ارور میده و دانلود نمیشه.همش میگه اکسپایر تایم. اون مورد هم که با دانلود منیجر دانلود کنم،اون افزونه رو اضافه کنم.همه کارهارو انجام دادم.ولی بازم نمیشه. میتونید یه لینک*دیگه مستقیم برام بفرستین؟ ببخشید تورو*خدا لینک ارسال
sanjabak1368 57 ارسال شده در 6 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2017 آقا سیاوش ممنون خدا خیرت بده ! دوستانی که نمیتونن افزونه ها رو نصب کنند حتما از قندشکن استفاده کنن,باز میشه و جواب میده ! لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 7 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2017 با تشکر از استارتر محترم موضوع مهم شد خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 16 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2017 دوستان هر کاربری که از روش بالا استفاده کرد مدل برد و مدل تبلت قید کنه تا دیگران بتونند راحتر دانلود کنند مثلا من برای کاربر سایت فایل پیدا کردم از سایت 百度一下,你就知道 http://forum.gsm-developers.com/thread15019.html دوستان فایل فلش تبلت crony با مشخصات برد t710-v2.0 -20141230 را نیاز دارم. مشخصات cpu:a23 مشخصات تاچ: t710-to-k86-v1.0 لینک مبدا لینک دانلود شده با افزونه فایل دانلود مستقیم سایت های مستقیم کننده لینک می تونه لینک بالا تبدیل کنه تا 13 یا بیشتر روز هم مستقیمه با این کار دیگران هم می تونن بدون افزونه از لینک ها استفاده کنند لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.