kia mobile 26 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2017 فایل های فعال کننده Adb Enable برای 40مدل سامسونگ کاربردحذفFRP KEY:!cw7VarurpCAqIbzI_hTPLA دانلود: >https://mega.nz/#F!VUgEQTLa لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین کاربردشون و طریقه استفاده ؟ لینک ارسال
M@HDi 35 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین کاربردشون و طریقه استفاده ؟ برای حذف frp باید فایل مربوطه را در قسمت ap قرار بدین و روی گوشی رایت کنین تا adb در دستگاه فعال بشه واسه حذف frp البته باید رو ورژن خود فایلا زده بشه که بنده قبلا با رایت روی ورژن خودشم نتونستم با این فایلا کاری کنم لینک ارسال
b.sajad1371 46 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2017 برای حذف frp باید فایل مربوطه را در قسمت ap قرار بدین و روی گوشی رایت کنین تا adb در دستگاه فعال بشه واسه حذف frp البته باید رو ورژن خود فایلا زده بشه که بنده قبلا با رایت روی ورژن خودشم نتونستم با این فایلا کاری کنم داداش خیلی راحت جواب میده... از همین فایلا روی j710f تست کردم.اوکی بود لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.