Gsm-Clinic 23 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 با سلام خدمت اساتید.چند تا سوال برنامه نویسی داشتم. 1.تو سی شارپ میشه به هر برنامه مقدار حافظه مشخصی تخصیص داد؟ ۲. وقتی یه پنجره جدید میسازی با چه کدی فرم رو ببندیم که حافظه به سیستم برگرده. من پنجره یا منو ها رو که میبندم حافظه ازاد نمیشه با دستور this.close و destroyed .امتحان کردم نشد. زهر است عطای خلق هر چند که دوا باشد حاجت زکه میخواهی جایی که خدا باشد لینک ارسال
arash-developer 10 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2017 سلام،در مورد سوال اول تا جایی که من میدونم نمیشه. این کار توسط کامپایلر تو C# انجام میشه. ولی بعضی زبان ها را دیدم که میشه تا حدی این کارو کرد. برای سوال دوم، متد ()Dispose هم امتحان کنید. لینک ارسال
Gsm-Clinic 23 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2017 سلام،در مورد سوال اول تا جایی که من میدونم نمیشه. این کار توسط کامپایلر تو C# انجام میشه. ولی بعضی زبان ها را دیدم که میشه تا حدی این کارو کرد. برای سوال دوم، متد ()Dispose هم امتحان کنید. Dispose هم تست کردم نشد زهر است عطای خلق هر چند که دوا باشد حاجت زکه میخواهی جایی که خدا باشد لینک ارسال
Gsm-Clinic 23 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 راهکار دیگه ای نیست؟ زهر است عطای خلق هر چند که دوا باشد حاجت زکه میخواهی جایی که خدا باشد لینک ارسال
Gsm-Clinic 23 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2017 Up Sent from my HUAWEI Y221-U22 using Tapatalk زهر است عطای خلق هر چند که دوا باشد حاجت زکه میخواهی جایی که خدا باشد لینک ارسال
arash-developer 10 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2017 من تحقیق کردم از یکی دوستانم که کارش برنامه نویسیه ، میگه سیستم به صورت هوشمند حافظه رو تخصیص میده و دست کاربر نیست. برای سوال دوم هم میگن دستور This.close درسته ولی بازم سیستم خودش اتوماتیک تشخیص میده در کل تا زمانی که احتیاج به متغیرها و آرایه ها باشه، نمی تونید کاری کنید. اگر مثلا آرایه ای رو به صورت پویا اختصاص دادین و حالا باهاش به مشکل خوردین میشه یه کارایی کرد ولی اکثر موارد راهی نداره چون دست ما نیست لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.