gebal 57 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 گوشی وقتی سیمکارت میندازی روش میزنه ایرانسل ولی شبکه ناشناسه کلا مثل اینکه سریال نداشته باشه البته سریال و بیس باند هم سالمه لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 با z3xانلاک کنید واعلام نتیجه با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 با z3xانلاک کنید واعلام نتیجه متاسفانه z3x اکتیو نیست لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 z3xاکه اپدیت نیست یا اختا بست هم انلاک میزنه به نظرم این مدل را مگر نه ببرین پیش همکار تا براتون انلاک کنه z3xیکی از باکسهای مورد نیاز تعمیرکاران است اکتیو کنید بهتره با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2017 با باکس z3x انلاک زدم همچنان مشکل پا برجاست لینک ارسال
artoor32 13 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 این مشکل سخت افزاری دوست عزیز... لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 گوشی وقتی سیمکارت میندازی روش میزنه ایرانسل ولی شبکه ناشناسه کلا مثل اینکه سریال نداشته باشه البته سریال و بیس باند هم سالمهلطفا راهنمایی کنید سلام عزیز.اگر باکس ندارید حتما یکبار فول فلش بزنید. چندین مورد سامسونگ رو که با باکس اوکی نشد رو فلش کردم مشکل حل شد... اعلام نتیجه کنید لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 فایل cert رایت کن روش لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 فایل cert رایت کن روش استاد جسارتا باید بگم اول باید فلش کنه اگر جواب نداد باید با z3x پچ سرت بزنه اگر باز هم جواب نگرفت میتونه سرت رایت کنه... چون سرت زدن سریال رو به کل تغییر میده... البته باز هم عذرخواهی میکنم اگر جسارت کردم لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 سلام عزیز.اگر باکس ندارید حتما یکبار فول فلش بزنید.چندین مورد سامسونگ رو که با باکس اوکی نشد رو فلش کردم مشکل حل شد... اعلام نتیجه کنید فول فلش کردم جواب نگرفتم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.