sina1381 10 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 سلام سعی کنید کاربر ویژه بشید تا کامل راهنمایی بشیدابتدا وایپ کنید نشد رام تعویض کنید فقط فلش تولز دقت کنید این ورژن باشه SP_Flash_Tool_v3.1320.0.174_Secboot موفق باشید بافلش تولز باید چه رامی بزنم یک رامg610-20هست که وارد فلش تولز نمیشه UPDATE.APP لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 همکار عزیز اگر تعمیر کار نیستید گوشی خود را به یک تعمیر کار خوب بدهید برای انجام این کارها لینک ارسال
IRAN DATA 10 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 بهترین راه برای اینکه مشخص بشه مشکل از هارد هست یا نه از نظر بنده و تجربه ایی که بدست اومده فایل rework رایت بشه، اگر کاملا رایت بشه و اوکی بده که مشکل میتونه با ورژن های مختلف حل بشه ولی اگر در هنگام رایت این فایل 100% بشه ولی اوکی نده مشکل حتما از هارد هست و باید تعویض بشه لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 ممنون اخرین بیلد را ازکجا دانلود کنم لینکش رالطف میکنید من یک رام دانلود کردم مال g610-20که وقتی فلش تولز رابازمیکنم وروی اسکاترلودینگ کلیک میکنم ومیخواهم رام ادکنم درپوشه رام هیچ فایلی وجود ندارد که انتخاب کنم توجه کنید رام مخصوص فلش تولز باشه واز حالت زیپ خارجش کنید لینک ارسال
sina1381 10 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 توجه کنید رام مخصوص فلش تولز باشه واز حالت زیپ خارجش کنید لینکش را لطف میکنی لینک ارسال
Mah0N 10 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 لینکش را لطف میکنی سلام دوست عزیز.اگر شما نرم افزار کار نیستید با راهنمایی های ما بیشتر گیج میشوید.گوشی خود را به یک تعمیرگاه ببرید تا در عرض کمترین زمان مشکلتان حل شود.در غیر این صورت اگر مشکل از هارد باشه و شما با تیک پریلودر اقدام به فلش کنین گوشیه شما کاملا خاموش و حتی روی آرم هم نخواهد امد. لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 لینکش را لطف میکنی یه سرچ داخل نت بزنین زیاده به گفته دوستان هم توجه کنین براتون مشکل ساز نشه لینک ارسال
sina1381 10 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 بهترین راه برای اینکه مشخص بشه مشکل از هارد هست یا نه از نظر بنده و تجربه ایی که بدست اومدهفایل rework رایت بشه، اگر کاملا رایت بشه و اوکی بده که مشکل میتونه با ورژن های مختلف حل بشه ولی اگر در هنگام رایت این فایل 100% بشه ولی اوکی نده مشکل حتما از هارد هست و باید تعویض بشه درود باrework تست کردم نوارقرمز رنگ صد درصدپرشد ویک پیغام okظاهرشد که عکس ازش گرفتم مشاهده بفرمایید http://uupload.ir/files/tsli_0000.jpg لینک ارسال
Mah0N 10 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 درود باrework تست کردم نوارقرمز رنگ صد درصدپرشد ویک پیغام okظاهرشد که عکس ازش گرفتم ولی هرکاری میکنم نمی تونم عکس راارسال کنم چطوزعکس رابرات بفرستم استاد دوست گرامی تو این سایت اپلود کنین آپلود عکس و فایل رایگان بعد از اتمام اپلود url لینک مستقیم برای فروم را در پست قرار دهید لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 از این لینک استفاده کنید دانلود رامهای رسمی و فارسی هواوی Huawei G610-U20 با لینک مستقیم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.