z.3.x 13 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترم دوستان وقتی میخوام فایلsettingsapk رو دیکامپایل کنم این ارور رو میده بعد اینکه ویندوز عوض کردم به این مشکل بر خوردم و اینکه فایل framework-res به خوبی دیکامپایل شد ولیsettingsapkنشد وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 system ui هم نصب کردید؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 یکبار با این دستورات نصب کنید موارد مورد نیاز apktool if framework-res.apk -t samsung apktool if systemui.apk -t samsung بعد از نصب با دستور زیر تگ رو فراخوانی کنید apktool d secsetting.apk -t samsung خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 یکبار با این دستورات نصب کنید موارد مورد نیازapktool if framework-res.apk -t samsung apktool if systemui.apk -t samsung بعد از نصب با دستور زیر تگ رو فراخوانی کنید apktool d secsetting.apk -t samsung سلام ممنون از پاسخ گویی شما دوست عزیز متاسفانه هیچ فرقی نکرد و باز هم انجانم نشد وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 اطلاع دارین رام اودکس یا دئودکس باشه؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 اطلاع دارین رام اودکس یا دئودکس باشه؟ اره اطلاع دارم چون قبل اینکه ویندوز عوض کنم همین secsetting همین گوشی رو دیکامپایل کرده بودم و امروز خواستم یه مدل دیگه رو که اندروید5 بود رو دیکامپایل کنم و جواب نداد گفتم شاید دیودکس باشه و بلاخره روی این مدلی که قبلا انجام دادم که بازم همین بود وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 نسخه apktool 2.2.1 استفاده میکنید؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 نسخه apktool 2.2.1 استفاده میکنید؟ نه فکر کنم نسخه قدیمی باشه توسط نرم افزار APK+Easy+Toolموفق شدم دیکامپایل کنم باز هم اگه لینک ورژن جدیدش رو بهم بدید ممنون میشم وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 نه فکر کنم نسخه قدیمی باشه توسط نرم افزار APK+Easy+Toolموفق شدم دیکامپایل کنم باز هم اگه لینک ورژن جدیدش رو بهم بدید ممنون میشم پس مشکل از apktool بوده آخرین نسخه رو از تاپیک زیر دان کنید http://forum.gsm-developers.com/thread13928.html#post50155 خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 همکاران عزیز بنده هنوز درگیر این مشکل هستم فایل secsettings فقط دیکامپایل نمیشه > C:\Users\Hamidi\Desktop\Apktool>cmd Microsoft Windows [Version 6.2.9200] (c) 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\Hamidi\Desktop\Apktool>apktool d SecSettings.apk Exception in thread "main" brut.androlib.AndrolibException: brut.directory.Direc toryException: java.util.zip.ZipException: error in opening zip file at brut.androlib.ApkDecoder.hasSources(ApkDecoder.java:199) at brut.androlib.ApkDecoder.decode(ApkDecoder.java:83) at brut.apktool.Main.cmdDecode(Main.java:146) at brut.apktool.Main.main(Main.java:77) Caused by: brut.directory.DirectoryException: java.util.zip.ZipException: error in opening zip file at brut.directory.ZipRODirectory.<init>(ZipRODirectory.java:55) at brut.directory.ZipRODirectory.<init>(ZipRODirectory.java:38) at brut.androlib.res.util.ExtFile.getDirectory(ExtFile.java:55) at brut.androlib.ApkDecoder.hasSources(ApkDecoder.java:197) ... 3 more Caused by: java.util.zip.ZipException: error in opening zip file at java.util.zip.ZipFile.open(Native Method) at java.util.zip.ZipFile.<init>(Unknown Source) at java.util.zip.ZipFile.<init>(Unknown Source) at java.util.zip.ZipFile.<init>(Unknown Source) at brut.directory.ZipRODirectory.<init>(ZipRODirectory.java:53) ... 6 more C:\Users\Hamidi\Desktop\Apktool>^D وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.