مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 با سلام خدمت دوستان زحمتکش انجمن اقا ایلیا من اون برنامه از قسمتی که گفتین دانلود کردم بعد توی همون صفحه فایلای درایور مربوط به ویندوز رو هم دان کردم Automated installation (Universal) الان یه y511 رو به سیستم نصب میکنم داخل دسکتاپ اون فایل adb رو اجرا میکنم یه سری فایل سریع نوشته میشه .سریع قطع میشه میشه دستورات رو از داخل run انجام داد ممنون درود. دوست عزیز در اون صفحه فقط این رو دانلود کنید نه چیز دیگه >http://adbshell.com/upload/adb.zip شما درایور مربوط به گوشیتون باید نصب باشه سپس گوشی روت کنید و از کدها استفاده کنید . موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 درود.دوست عزیز در اون صفحه فقط این رو دانلود کنید نه چیز دیگه >http://adbshell.com/upload/adb.zip شما درایور مربوط به گوشیتون باید نصب باشه سپس گوشی روت کنید و از کدها استفاده کنید . موفق باشید ممنون دوست عزیز اون رو الان دان کردم داخل دسکتاپ کپی کردم گوشی رو روت کردم با اکسپلولر اون پوشه ای که گفتین پیدا کردم الان به سیستم گوشی وصله برنامه adb روی دسکتاپ -اجراش میکنم یه سری نوشته سریع میاد بعد صفحه بسته میشه ویندوزم سرویس پک 3 هست لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 دیگه ویندوز xp از پشتیبانی خارج شده و توسط هیچ ابزار پشتیبانی نمیشه . مشکل شما اینه که adb.exe رو اجرا میکنید :u_1f611: شما باید در پوشه دکمه shift موجود در کیبورد را بگیرید و کلیک راست موس رو فشار دهید و گذینه open commond window here را انتخاب کنید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 دیگه ویندوز xp از پشتیبانی خارج شده و توسط هیچ ابزار پشتیبانی نمیشه . مشکل شما اینه که adb.exe رو اجرا میکنید :u_1f611: شما باید در پوشه دکمه shift موجود در کیبورد را بگیرید و کلیک راست موس رو فشار دهید و گذینه open commond window here را انتخاب کنید نیست استاد گرامی وقتی راست کلیک رو با شیفت میزنم همچین گزینه ای نمبینم امکانش نیست بتونم از محیط run داخل منوی استارت این دستورات رو بدم بازم ممنون لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 نیست استاد گرامی وقتی راست کلیک رو با شیفت میزنم همچین گزینه ای نمبینم امکانش نیست بتونم از محیط run داخل منوی استارت این دستورات رو بدم بازم ممنون دوست عزیز در خود پوشه ADB اول شیفت رو میگیرید بعد راست کلیک میزنید میاد اگر هم موفق نشدید از تایپیک زیر برنامه minimal_adb_fastboot رو دانلود کنید با کلیک اجرا میکنه محیط adb رو(حتما هم یکبار پست رو بخونید بدردتون میخوره) [h=1]آموزش استفاده از adbو logcat[/h] لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 نیست استاد گرامی وقتی راست کلیک رو با شیفت میزنم همچین گزینه ای نمبینم امکانش نیست بتونم از محیط run داخل منوی استارت این دستورات رو بدم بازم ممنون . از این آموزش استفاده کنید: >i-plus.ir/آموزش-اضافه-کردن-گزینه-open-command-window-here-در-کلیک-راس/ اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 ببخشین اقا ایلیا دستور دوم رو که با by- name تایپ میکنم با ارور برخورد میکنم ولی بدون by-name مشکل نداره ممنون لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 دوست عزیز دستور رو اشتباه وارد کردید is اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 دوست عزیز دستور رو اشتباه وارد کردید is��� نه ls �ال� متوجه شدم ببخشین پست بالا رو دوباره چک کنین ممنون لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 ببخشین اقا ایلیا دستور دوم رو که با by- name تایپ میکنم با ارور برخورد میکنم ولی بدون by-name مشکل نداره ممنون ممنونم با روشی که برای vso گفتین رفتم این شد نتیجش بازم ادرس فایل رو نمیبنم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.