مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 دوست عزیز by-num نه باید از کد by-name استفاده کنید . این کد رو بزنید. >ls -al /dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 1-با by-name ارور not found 2-بدون by name میاد. بدون ادرس ها لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 با by-num این میاد متفاوت با قبلی ولی بازم ادرس ها رو نمبینم لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 با by-num این میاد متفاوت با قبلی ولی بازم ادرس ها رو نمبینم بله بنده هم همین مشکل رو در Huawei 3c دارم اما تونستم ازشون بکاپ بگیرم و بریزم تو مموری و از روی سایز فایل ها تشخیص دادم که کدومشون فایل های اصلی هستند TALESH People لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 فکر کنم در مدیاتک ها ادرس نمایش نام پارتیشن ها متفاوت هست یک آموزش دیگه هم دارم در این خصوص در اولین فرصت ارایه خواهیم داد اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 بله بنده هم همین مشکل رو در Huawei 3c دارم اما تونستم ازشون بکاپ بگیرم و بریزم تو مموری و از روی سایز فایل ها تشخیص دادم که کدومشون فایل های اصلی هستند میشه یکم توضیح بدین ممنون لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2017 میشه یکم توضیح بدین ممنون چیز خاصی نداره آخه! شما باید از فایل اول که همون p1 هستش کپی کنید توی رم به این صورت >dd if=/dev/block/mmcblk0p1 of=/sdcard/yourFavouriteName.img yourFavouriteName.img اسمی هستش که میتونی بعدا که از طریق حجم فایل شناساییش کردی توی سیستمت تغییرش بدی، بطور مثال اگه فایل yourFavouriteName.img با حجم 1.5 گیگ باشه و پوشه های داخلیش مشخصه های system رو داشته باشه این ایمیج فایل system.img هستش. بنظرم واسه گرفتن دامپ از این سری گوشی ها از mtkdroid و Spflash استفاده کنیم بهتر نیست آقا ایلیا؟ TALESH People لینک ارسال
saberkhan73 10 ارسال شده در 25 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2017 برا گوشی من به جای : msm_sdcc.1 میشه mtk-msdc.0 به صورت کلی : s -al /dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name ولی با خطا مواجه میشم ؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 26 خرداد، 2017 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، 2017 سلام و درود . premission denid دسترسی رد شد. گوشی شما روت نیست دوست عزیز روت کنید موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
saberkhan73 10 ارسال شده در 26 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، 2017 سلام و درود . premission denid دسترسی رد شد. گوشی شما روت نیست دوست عزیز روت کنید موفق باشید خوب تو عکس کاملا پیداست که روته . اگه روت نبود چطور با برنامه : Root Explorer اون مسیر رو رفتم و رسیدم به : mtk-msdc.0 ؟ با سوپر یوزر از طریق ریکاوری روت کردم و دسترسی کامل روت دارم . لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.