علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 29 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2017 درود دوستان برنامه ای که بهتون معرفی میکنم ابزاریه که میتونید باش frp گوشی های: _xiaomi _motorola _lenovo _deep _yophoria رو در حالت fastboot بردارید آموزش در پوشه موجوده اسکرین شات: دانلود از: MEGA gsm-developers Frp Unlocker.rar | by vampire_99 for Generic Device/Other پسوورد اجرا: gsmdevelopers خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 29 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2017 درود دوستانبرنامه ای که بهتون معرفی میکنم ابزاریه که میتونید باش frp گوشی های: _xiaomi _motorola _lenovo _deep _yophoria رو در حالت fastboot بردارید آموزش در پوشه موجوده اسکرین شات: دانلود از: MEGA درود. این روش اطلاعات رو پاک نمیکنه؟ به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
saeed barbas 10 ارسال شده در 29 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2017 ممنون از لطفتون لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 29 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2017 درود.این روش اطلاعات رو پاک نمیکنه؟ درودخیر شما هم اعلام نتیجه کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 29 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2017 پسوورد اجرا: gsmdevelopers لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 29 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2017 درود دوستانبرنامه ای که بهتون معرفی میکنم ابزاریه که میتونید باش frp گوشی های: _xiaomi _motorola _lenovo _deep _yophoria رو در حالت fastboot بردارید آموزش در پوشه موجوده اسکرین شات: دانلود از: MEGA gsm-developers Frp Unlocker.rar | by vampire_99 for Generic Device/Other پسوورد اجرا: gsmdevelopers ممنون از پست مفیدتون،فقط عدد گزینه موتورولا رو تویه سورسش به 3 تغییر بدید عدد 2 (not found) میزنه. در ضمن برای Moto G3 این روش جواب نمیده. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 29 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2017 ممنون از پست مفیدتون،فقط عدد گزینه موتورولا رو تویه سورسش به 3 تغییر بدید عدد 2 (not found) میزنه.در ضمن برای Moto G3 این روش جواب نمیده. باتشکرازاعلام نتیجه استاد عزیزم چشم توی سریع ترین وقت ممکن درستش میکنم خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.