saed13272 10 ارسال شده در 28 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2017 سلام استاید محترم لطفا اموزشی که تست شده باشه و ایمن باشه برای بک آپ گیری و بازگردانی پوشه efs مدل g930p ارائه کنید. میخوام فلش کنم چون گوشی اوپراتور اسپرینت هست میترسم قفل شبکه بشه اگر هم رام مطمئن سراغ دارید لطف کنید بگید تک فایل یا چهار فایل فلش بزنم. تشکر... لینک ارسال
saed13272 10 ارسال شده در 29 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2017 اینجا واقعا کسی پاسخگو نیست ؟؟؟ لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 29 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2017 سلام استاید محترم لطفا اموزشی که تست شده باشه و ایمن باشه برای بک آپ گیری و بازگردانی پوشه efs مدل g930p ارائه کنید.میخوام فلش کنم چون گوشی اوپراتور اسپرینت هست میترسم قفل شبکه بشه اگر هم رام مطمئن سراغ دارید لطف کنید بگید تک فایل یا چهار فایل فلش بزنم. تشکر... سلام در زدن عنوان پست دقت کنید شاید چون زدید آموزش تقریبا همه هم بلد هستن کسی تایپیک رو باز نکرده اولش درخواست اموزش باید مینوشتید اول باید روت کنید بعد برید خود پوشه EFS رو کپی کنید یا با روت اکسپلور دستتونو روی پوشه EFS بگیرید و بزنید zip بشه داخل پوشه speedsoftware می تونید بکاپ رو ببینید یا با ریکاوری TWRP راحت از قسمت EFS بکاپ بگیرید یا با باکسهای Z3x یا BST هم میشه بکاپ گرفت یا روت کنید ترمینال نصب کنید کد زیر رو وارد کنید >[color=#222225][font=Arial]su busybox tar zcvf /sdcard/efs-backup.tar.gz /efs[/font][/color] موفق باشید لینک ارسال
saed13272 10 ارسال شده در 29 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2017 تشکر دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما... بله متوجه اشتباهی که کردم شدم... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.