mhamidhm 10 ارسال شده در 28 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2017 سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز امروز با یه مورد جیب توی یه یک گوشی J7 روبرو شدم، نمیدونم چطور توصیفش کنم یا توضیح بدم در موردش ولی... هم عکس گذاشتم هم یه ویدیو از گوشی اساتید اگر لطف بکنن نظر بدن مشکل گوشی چیه؟؟ <font size="3"><strong>http://s3.picofile.com/file/8284109726/Project_01_28_1_SD_1_.mp4.html این ویدیو دانلود ویدیو لینک ارسال
Gsm-Clinic 23 ارسال شده در 28 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2017 سلام و درود. پیغامی که ظاهر میشه مربوط به داغ شدن بیش از حد cpu هست. و خاموش شدنش هم به خاطر جلوگیری از آسیب های جدی به گوشی هست. باید بررسی کنید علت داغی بیش از حد چیه. ممکنه از استفاده بیش از حد یک نرم افزار از cpu باشه. یا اشکال سخت افزاری باشه. از قسمت task manager برنامه های در حال اجرا رو بررسی کنید. زهر است عطای خلق هر چند که دوا باشد حاجت زکه میخواهی جایی که خدا باشد لینک ارسال
mhamidhm 10 ارسال شده در 28 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2017 سلام و درود.پیغامی که ظاهر میشه مربوط به داغ شدن بیش از حد cpu هست. و خاموش شدنش هم به خاطر جلوگیری از آسیب های جدی به گوشی هست. باید بررسی کنید علت داغی بیش از حد چیه. ممکنه از استفاده بیش از حد یک نرم افزار از cpu باشه. یا اشکال سخت افزاری باشه. از قسمت task manager برنامه های در حال اجرا رو بررسی کنید. با wipe کردن درست میشه آیا؟ لینک ارسال
Gsm-Clinic 23 ارسال شده در 28 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2017 با wipe کردن درست میشه آیا؟ اگه اشکال سخت افزاری نباشه بله زهر است عطای خلق هر چند که دوا باشد حاجت زکه میخواهی جایی که خدا باشد لینک ارسال
mhamidhm 10 ارسال شده در 28 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2017 اگه اشکال سخت افزاری نباشه بله فکر نمیکنم مشکل سخت افزاری باشه چون گوشی اصلا داغ نمیشه،بعد از روشن شدن 1 دقیقه بعد گوشی خاموش میشه! لینک ارسال
Gsm-Clinic 23 ارسال شده در 28 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2017 فکر نمیکنم مشکل سخت افزاری باشه چون گوشی اصلا داغ نمیشه،بعد از روشن شدن 1 دقیقه بعد گوشی خاموش میشه! گوشی رو وایپ کنید و تتیجه رو اعلام کنید زهر است عطای خلق هر چند که دوا باشد حاجت زکه میخواهی جایی که خدا باشد لینک ارسال
mhamidhm 10 ارسال شده در 28 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2017 گوشی رو وایپ کنید و تتیجه رو اعلام کنید متاسفانه با wipe حل نشد، باز هم همون مشکل رو داره! لینک ارسال
b.sajad1371 46 ارسال شده در 28 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2017 سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز امروز با یه مورد جیب توی یه یک گوشی J7 روبرو شدم، نمیدونم چطور توصیفش کنم یا توضیح بدم در موردش ولی... هم عکس گذاشتم هم یه ویدیو از گوشی اساتید اگر لطف بکنن نظر بدن مشکل گوشی چیه؟؟ <font size="3"><strong>http://s3.picofile.com/file/8284109726/Project_01_28_1_SD_1_.mp4.html این ویدیو دانلود ویدیو اول گوشی رو فلش کن و بعد وایپ.اگه مشکلت پا بر جا بود گوشی رو باز کن و از لحاظ سخت افزاری چک کن. این مشکل رو ظاهرا فقط گوشی های جدید سامسونگ داره. احتمال زیاد مشکلت سخت افزاریه لینک ارسال
mhamidhm 10 ارسال شده در 28 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2017 اول گوشی رو فلش کن و بعد وایپ.اگه مشکلت پا بر جا بود گوشی رو باز کن و از لحاظ سخت افزاری چک کن.این مشکل رو ظاهرا فقط گوشی های جدید سامسونگ داره. احتمال زیاد مشکلت سخت افزاریه wipe کردم درست نشد! لینک ارسال
mhamidhm 10 ارسال شده در 28 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2017 با این که گوشی اصلا داغ نکرده ولی بازم... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.