ashkan530 13 ارسال شده در 25 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، 2017 با سلام دوستان یه 6s اوردن واسم مشتری میگه یکی دوماه انتن داشته الان no service شده بعضی وقتا هم searching میاد.ولی انتن نمیاد.بروزرسانی هم کرده لینک ارسال
artoor32 13 ارسال شده در 25 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، 2017 سلام مشکل از ایسی بیس باند هست و باید تعویض بشه بارها این مشکل رو حل کردیم... لینک ارسال
alikasdf 11 ارسال شده در 26 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، 2017 ببین سریال داره لینک ارسال
sadeghz 10 ارسال شده در 26 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، 2017 برو توی قسمت جنرال درباره دستگاه ببین سریال و firmware modem داره لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 26 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، 2017 با سلام دوستان یه 6s اوردن واسم مشتری میگه یکی دوماه انتن داشته الان no service شده بعضی وقتا هم searching میاد.ولی انتن نمیاد.بروزرسانی هم کرده دوست من یبار کامل ریستور کنید و بعد با قرار دادن سیم کارت و تنظیم دقیق تاریخ یبار آفلاین کرده و دوباره از حالت پرواز بردارین. در نهایت تست سیم آنتن هوایی و در آخر آی سی بیس باند رو هیت بدید و در صورت جواب ندادن تعویض کنید. نتیجه اعلام شود. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
ashkan530 13 ارسال شده در 27 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، 2017 با سلام سریال و firmware modem داره مشکل مربوط ب ای سی بیسبانده.هیت دادم مشکل همچنان هست باید ایسی تعویض بشه.درضمن ریستور هم کردم لینک ارسال
sadeghz 10 ارسال شده در 27 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، 2017 با سلام سریال و firmware modem دارهمشکل مربوط ب ای سی بیسبانده.هیت دادم مشکل همچنان هست باید ایسی تعویض بشه.درضمن ریستور هم کردم ایسی بیس باند باشه گوشی نه سریال داره نهfirmware modem و نه ریستور میشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.