رفتن به مطلب
انجمن توسعه دهندگان موبایل

مشکل رایت (ارور nand ) بعد ریپک و آرشیو به system.img.ext4.tar

ارسال های توصیه شده

دوستان فایل system.img ساختار ext4 آنپک و ریپک به روش make_ext4fs -s -l sizefilesystemorginalM -a system system.img system/ کردم خواستم فلش کنم که ارور nand ... اومد دلیلش چیه؟

درود بر شما ...

میشه دقیقتر بفرمایید چه مرحله رو انجام دادین؟

[sIGPIC][/sIGPIC]

لینک ارسال
  • مدیریت کل سایت
دوستان فایل system.img ساختار ext4 آنپک و ریپک به روش make_ext4fs -s -l sizefilesystemorginalM -a system system.img system/ کردم خواستم فلش کنم که ارور nand ... اومد دلیلش چیه؟

درود.

نسخه اندروید رو بفرمایید .

موفق باشید

اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن.

لینک ارسال

اندروید 5.1.1 فایل system.img.ext4 رو آنپک کردم بعد ویرایش ریپک و آرشیو کردم با فرمت tar. بعد اقدام به فلش کردم ولی پارامتر nand ارور داد و مجبورم شدم با فایل اصلی فلش کنم. روش ریپک ابزار IMG_REPACK_x32_5.1.1_r1 بود و تبدیل به به tar این ابزار بود tar.md5 archiver. البته آنپک از روش file_context استفاده نکردم یعنی تاثیر داره؟

لینک ارسال
  • مدیریت کل سایت
اندروید 5.1.1 فایل system.img.ext4 رو آنپک کردم بعد ویرایش ریپک و آرشیو کردم با فرمت tar. بعد اقدام به فلش کردم ولی پارامتر nand ارور داد و مجبورم شدم با فایل اصلی فلش کنم. روش ریپک ابزار IMG_REPACK_x32_5.1.1_r1 بود و تبدیل به به tar این ابزار بود tar.md5 archiver. البته آنپک از روش file_context استفاده نکردم یعنی تاثیر داره؟

در نسخه های 4.4.4 به بالا به دلایل سازگاری بوتلودر باید از file_contacts استفاده کنید .

صد در صد تاثیر داره .

ترجیحا از نسخه 64 بیت ویندوز استفاده کنید و از اموزش ریپک با ابزار قرار داده شده استفاده کنید .

موفق باشید

اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن.

لینک ارسال

سلامی دوباره به همه دوستان. استاد صوری در خصوص همین مشکل ریپک ( مشکل رایت و ارور nand ) خواستم از روش file_context استفاده کنم که این مشکل پیش نیاد. دو روزه درگیر این ریپک هستم ریپک نمیشه اگه امکانش باشه یه فایل swf واسه آموزش تصویری تهیه فرمایید مشکل من همون حجم هستش (بیت) ارور بلوک میده. خییلی لازم دارم ممنون ازتون

لینک ارسال
  • مدیریت کل سایت
سلامی دوباره به همه دوستان. استاد صوری در خصوص همین مشکل ریپک ( مشکل رایت و ارور nand ) خواستم از روش file_context استفاده کنم که این مشکل پیش نیاد. دو روزه درگیر این ریپک هستم ریپک نمیشه اگه امکانش باشه یه فایل swf واسه آموزش تصویری تهیه فرمایید مشکل من همون حجم هستش (بیت) ارور بلوک میده. خییلی لازم دارم ممنون ازتون

.

در تایپک زیر پست شماره 3 استفاده کنید.

>http://forum.gsm-developers.com/post39046.html#post39046

آموزش ویدیوئی نیز قرار داده شده برای مشاهدش از فیلسوف ش،کن استفاده کنید.

در صورتی که با حجم مشکلی دارید به ترتیب حجم های بالاتری تست کنید .

ترجیحا از نسخه 64 بیت ویندوز استفاده شود.

موفق باشید

لینک ارسال

سلام دوستان. یه قلق جالب درباره ریپک فایل سیستم بدون مشکل در رایت یا ارور حجم این هستش که در لحظه آنپک توسط ابزار lollipop&marshmallow tool حجم فایل سیستم به صورت بایت نشون داده میشه همون مقدار رو یه جا کپی کنید بعد آنپک و ویرایش خواستین ریپک کنید همون مقدار کپی شده رو تایپ کنید بدون مشکل ریپک و رایت میشه. شاید واسه بعضیا این قلق شناخته شده باشه ولی مطمئنا دوستانی هستند با رایت یا ریپک حجمی مشکل دارند./موفق باشید

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...