apadana22 21 ارسال شده در 23 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2017 درود خدمت همکاران عزیز. تبلت پیرگادین مدل pc704s به شماره برد f761s-mainboard-v2.0.0 gt910 دارم که مشتری برای فلش اورد . بنده با فایلی ک داشتم فلش کرده ولی متاسفانه بعد بالا اومدن تاچ کار نمیکرد ک با فایل دیگری ک داشتم فلش کردم بعد تمام شدن فلش هر کاری کردم روشن نشد . کارهای انجام شده : تست با منبه جریان میکشه ولی روشن خیر با باتری و منبع به سیستم وصل میکنم صدای usb میاد ولی فلش انجام نمیشه البته با باتری چراغ ابی روشن میشه ولی با منبه نه سوکت شارز را هم عوض کردم بازم نه لطفا دوستان راهنمایی کنند/ لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 23 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2017 سلام با مموری امتحان کنید برای فلش لینک ارسال
apadana22 21 ارسال شده در 23 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2017 سلامبا مموری امتحان کنید برای فلش میشه بفرمایید چجوری؟ لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 23 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2017 با نرم افزار phonixcard فایل رو روی مموری رایت میکنیدآموزش جستجو کنید تو انجمن هست لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 23 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2017 درود خدمت همکاران عزیز. تبلت پیرگادین مدل pc704s به شماره برد f761s-mainboard-v2.0.0 gt910 دارم که مشتری برای فلش اورد . بنده با فایلی ک داشتم فلش کرده ولی متاسفانه بعد بالا اومدن تاچ کار نمیکرد ک با فایل دیگری ک داشتم فلش کردم بعد تمام شدن فلش هر کاری کردم روشن نشد . کارهای انجام شده : تست با منبه جریان میکشه ولی روشن خیر با باتری و منبع به سیستم وصل میکنم صدای usb میاد ولی فلش انجام نمیشه البته با باتری چراغ ابی روشن میشه ولی با منبه نه سوکت شارز را هم عوض کردم بازم نه لطفا دوستان راهنمایی کنند/ سلام دوست عزیز. تبلت شما بعد از فلش خاموش شده.پس نیازی به تعویض سوکت نبوده. شما چند دقیقه ای باطری رو جدا بذار تا ولتاژ کاملا خالی بشه.بعد دوباره اقدام به فلش کن با این تفاوت که ولوم پایین رو بگیر و بلافاصله ده بار پاور رو بزن تا شروع به فلش کنه... این روش رو بارها و بارها خودم تست کردم و ج گرفتم. اگر نشد با فایل دیگه تست کنید لینک ارسال
apadana22 21 ارسال شده در 23 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2017 با نرم افزار phonixcard فایل رو روی مموری رایت میکنیدآموزش جستجو کنید تو انجمن هست سلام دوست عزیز.تبلت شما بعد از فلش خاموش شده.پس نیازی به تعویض سوکت نبوده. شما چند دقیقه ای باطری رو جدا بذار تا ولتاژ کاملا خالی بشه.بعد دوباره اقدام به فلش کن با این تفاوت که ولوم پایین رو بگیر و بلافاصله ده بار پاور رو بزن تا شروع به فلش کنه... این روش رو بارها و بارها خودم تست کردم و ج گرفتم. اگر نشد با فایل دیگه تست کنید باتشکر تست میکنم اعلام نتیجه خواهم کرد لینک ارسال
apadana22 21 ارسال شده در 23 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2017 با نرم افزار phonixcard فایل رو روی مموری رایت میکنیدآموزش جستجو کنید تو انجمن هست دوست عزیز با برنامه phonixcard با اموزش http://forum.gsm-developers.com/post11299.html#post11299 انجام دادم. ولی حجمی از مموری کارت کم نشد . میخواستم کار تا اینجا ب درستی انجام شد یا نه؟؟؟؟ چون خود فایل فلشی ک دارم تقریبا 400 مگ حجم داره لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 23 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2017 دوست عزیز با برنامه phonixcard با اموزش http://forum.gsm-developers.com/post11299.html#post11299 انجام دادم.ولی حجمی از مموری کارت کم نشد . میخواستم کار تا اینجا ب درستی انجام شد یا نه؟؟؟؟ چون خود فایل فلشی ک دارم تقریبا 400 مگ حجم داره درود اگه طبق آموزش پیشرفته باشید فایل داخل رم رایت شده اما قابل نمایش نیست شما رم رو داخل تبلت بزارید و پاور رو فشار بدید تبلت باید شروع به فلش کنه. موفق باشید لینک ارسال
apadana22 21 ارسال شده در 26 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، 2017 با تشکر از دوستان به دلیل اینکه مشتری خودش از این تبلت بیزار و خسته بود تبلت راتحویل و بیرون مغازه ان را شکسته و از من تشکر کرد و گفت راحت شدم دیگه ازش و رفت ً@*&،000 ... اعصاب ندارن مردم ً@*&،03ً@*&،03 لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.