jimiking 16 ارسال شده در 22 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، 2017 درود به تمامی توسعه دهنده های ایرانی به خصوص جناب صوری. در خصوص ساخت پچ فارسی ساز و حذف یوزر کد بدون پاک شدن دیتا اگه امکانش باشه آموزش میخواستم. ابزار آنپک ریپک فایل های محتوای csc رو میشه معرفی کنین؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 23 فروردین، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2017 درود به تمامی توسعه دهنده های ایرانی به خصوص جناب صوری. در خصوص ساخت پچ فارسی ساز و حذف یوزر کد بدون پاک شدن دیتا اگه امکانش باشه آموزش میخواستم. ابزار آنپک ریپک فایل های محتوای csc رو میشه معرفی کنین؟ . سلام و درود در اولین فرصت سعی میشه در پستی جدا به صورت کامل به این موضوع پرداخته بشه موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
jimiking 16 ارسال شده در 23 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2017 آقا خییلی ممنون. مث همیشه عالی لینک ارسال
rez6 12 ارسال شده در 2 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2017 من این دستورات ذخیره میکنم ارور میده ایراد کار کجاست run_program("/tmp/busybox", "mount", "/data"); delete("/data/system/locksettings.db"); delete("/data/system/locksettings.db-wal"); delete("/data/system/locksettings.db-shm"); delete("/data/system/gesture.key"); delete("/data/system/password.key"); delete("/data/system/signature.key"); delete("/data/system/sparepassword.key"); run_program("/tmp/busybox", "umount", "/data"); ui_print(" "); ui_print(" "); ui_print("....DONE...."); ui_print(" "); لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 2 خرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2017 من این دتورات ذخیره میکنم ارور میده ایراد کار کجاست run_program("/tmp/busybox", "mount", "/data"); delete("/data/system/locksettings.db"); delete("/data/system/locksettings.db-wal"); delete("/data/system/locksettings.db-shm"); delete("/data/system/gesture.key"); delete("/data/system/password.key"); delete("/data/system/signature.key"); delete("/data/system/sparepassword.key"); run_program("/tmp/busybox", "umount", "/data"); ui_print(" "); ui_print(" "); ui_print("....DONE...."); ui_print(" "); درود. شما باید اول فایل باینری BUSY BOX را در پچی که ساختید قرار بدید سپس آن را با دستوری در CACHE گوشی استخراج کنید بعدش از دستورات بالا استفاده کنید. یعنی دستورات کلا به همین نحو باید باشه. pachage_extract_file("bosybox","/tmp/busybox");f بعد با این دستور به فایل باینری busybox دسترسی خو اندن و نوشتن رو میدید (دسترسی 777 به معنای دسترسی ادمین هست ) set_perm(0, 0, 0777, "/tmp/busybox");f سپس با این دستور به فایل باینری حالت اجرایی میدید: run_program("/tmp/busybox"");f بعد با این دستور پارتیشن data را مانت میکنید : run_program("/tmp/busybox", "mount", "/data");f سپس با دستورات زیر دیتابیس قفل سکوریتی را حذف میکنید: delete("/data/system/locksettings.db"); delete("/data/system/locksettings.db-wal"); delete("/data/system/locksettings.db-shm"); delete("/data/system/gesture.key"); delete("/data/system/password.key"); delete("/data/system/signature.key"); delete("/data/system/sparepassword.key"); در آخر باید پارتیشن data را آنمانت کنید: run_program("/tmp/busybox", "umount", "/data"); اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
rez6 12 ارسال شده در 2 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2017 فایل باینری busybox گذاشتم لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 2 خرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2017 تمامی کدها و فایلهایی که استفاده کردید اینجا با اسکرین شات قرار بدید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
rez6 12 ارسال شده در 3 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2017 من فایل سالم دارم ولی هر تغییر که میدم ارورر میده لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 3 خرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2017 دوست عزیز شما وقتی استخراج نکردید فایل busybox رو و دسترسی بهش ندادید چطوری میخواید اجراش کنید؟ بجای کدهای بالا کد زیر را قرار دهید. package_extract_file("bosybox","/tmp/busybox"); set_perm(0, 0, 0777, "/tmp/busybox"); run_program("/tmp/busybox""); delete("/data/system/locksettings.db"); delete("/data/system/locksettings.db-wal"); delete("/data/system/locksettings.db-shm"); delete("/data/system/gesture.key"); delete("/data/system/password.key"); delete("/data/system/signature.key"); delete("/data/system/sparepassword.key"); run_program("/tmp/busybox", "umount", "/data"); در ضمن در روت اصلی پچ باید فایل باینری busybox رو در کنار فولدر meta_inf قرار بدید . برای اینکه مشکلی در مانت کردن پارتیشن نداشته باشید از اخرین نسخه busybox استفاده کنید. موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.