janah-1 10 ارسال شده در 21 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2017 با سلام خدمت مدیران محترم فروم یه رام کاستوم دانلود کردم از سایتتون . بوتلودرشو آنلاک کردم ، یه ریکاوری کاستوم نصب کردم . رام کاستوم رو کپی کردم به مموری . به هیچ وجه نصب نشد از ریکاوری . نسبت به تجربه نصب رام های کاستومی که رو موبایل سامسونگ ها نصب میکردم گزینه های فرمت دالویک کش و سیستم و ... انتخاب و فرمت کردم ،بعد از فرمت موبایل ریستارت شد و دیگه بالا نیومد . فقط کلید پاور رو که میگیری به مدت طولانی یه ویبره میزنه و صفحه مشکیه با کابل یو اس بی هم هیچ عکس العملی نداره ! آدرس فایل خریداری شده از سایت : L01C636B340 دانلود رام رسمی و فارسی PLK-L01 لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 21 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2017 دوست عزیز این رام کاستوم نیست که دانلود کردید رام رسمی بوده اینو نباید با کاستوم ریکاوری نصب میکردید گوشیو خاموش کنید.ولوم پایین رو بگیرید گوشیو پاور کنید تا به محیط فست بوت وارد بشید با برنامه ی huawei update extractor فایل update.app رو اکسترکت کنید بعد تو پوشه ای که رام اکسترکت شده با دستورات زیر فایلهای مورد نظرورو به ترتیب رایت کنید fastboot flash boot boot.img fastboot flash cust cust.img fastboot flash recovery recovery.img fastboot flash system system.img fastboot flash userdata userdata.img gL لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 21 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2017 در ضمن قسمت آموزش نصب رو برای شما ارائه دادیم اگه طبق آموزش نصب پیش نرید به مشکل برمیخورید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.