d sezar 28 ارسال شده در 20 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، 2017 دوستان گوشی فوق رو مشتری اورده گفته خود به خود اینطوری شده دستگاه رو باز کردم قبل از انجام کارهای سخت افزاری از نرم افزارش چطور مطمن شوم ممنون لینک ارسال
mr.mohammadi939 10 ارسال شده در 20 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، 2017 سلام ، لطفا بیشتر توضیح بدید در مورد انتنش. پرش انتن داره ؟ کلا انتن نداره؟ با سیم کارت همراه اول یا ایرانسل تست کردید؟؟؟ ضربه خوردگی داره یا نه؟؟؟ لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 20 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، 2017 دوستان گوشی فوق رو مشتری اورده گفته خود به خود اینطوری شده دستگاه رو باز کردم قبل از انجام کارهای سخت افزاری از نرم افزارش چطور مطمن شوم ممنون سلام دوست عزیز ابتدا سیمکارت پین دار بنداز اگر درخواست پین نکرد مشکل سخت افزاری هست اما اگر درخواست پین کرد نرم افزاری میشه و در اینصورت باید گوشی رو روت و با z3x پچ سرت بزنید حل میشه. اگر با پچ سرت حل نشد قطعا با چهار فایل مشکلتون حل میشه... البته ناگفته نماند ابتدا باید مطمئن بشید بیس و سرت گوشی سالم هست یا نه. موفق باشید... لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 21 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2017 سلام دوست عزیز ابتدا سیمکارت پین دار بنداز اگر درخواست پین نکرد مشکل سخت افزاری هست اما اگر درخواست پین کرد نرم افزاری میشه و در اینصورت باید گوشی رو روت و با z3x پچ سرت بزنید حل میشه.اگر با پچ سرت حل نشد قطعا با چهار فایل مشکلتون حل میشه... البته ناگفته نماند ابتدا باید مطمئن بشید بیس و سرت گوشی سالم هست یا نه. موفق باشید... سیم رو قبول میکنه کلا انتن نداره میگه خود به خود اینجوری شده راه تشخیص این که بیس و سرت سالم هست چیه؟ ممنونم لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 21 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2017 سیم رو قبول میکنه کلا انتن نداره میگه خود به خود اینجوری شده راه تشخیص این که بیس و سرت سالم هست چیه؟ ممنونم شما به حرف مشتری گوش نده.مشتری برای اینکه هزینه کمتر بده همیشه میگه خود به خود اینطور شده... شما ببین سریال داری؟؟؟بعد از تنظیمات نسخه باند پایه رو ببین ناشناس زده یا درسته؟؟ اگر همه چیز اوکی بود با z3x پچ سرت کن لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 21 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2017 شما به حرف مشتری گوش نده.مشتری برای اینکه هزینه کمتر بده همیشه میگه خود به خود اینطور شده...شما ببین سریال داری؟؟؟بعد از تنظیمات نسخه باند پایه رو ببین ناشناس زده یا درسته؟؟ اگر همه چیز اوکی بود با z3x پچ سرت کن ممنون سریال هست نسخه باند پایه درسته z3x فقط ورژن 19 رو دارم امکانش هست ممنون فایلی که گفتین طریقه رایتش ممنون لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 21 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2017 ممنون سریال هست نسخه باند پایه درسته z3x فقط ورژن 19 رو دارم امکانش هست ممنون فایلی که گفتین طریقه رایتش ممنون باید باکس شما اکتیو پرو باشه در غیر اینصورت پچ سرت نمیشه... شما یکبار گوشی رو فلش چهارفایل بزن اگر حل نشد گوشی رو باز و کانکتور سیمکارت رو چک کن و در نهایت مشکل میتونه از آنتن هوایی باشه... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.