apadana22 21 ارسال شده در 19 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، 2017 درود خدمت همکاران و اساتید محترم . تست شده: گوشی مدل اسمارت s5250 که بافلش یکی از همکارانم سریال ناشناس شدرا با آموزش زیر سریال رو گوشی رایت شد/ 1: سریال پشت گوشی و یا کارتن را یادداشت میکنیم 2: دستگاه باید روت شده باشد 3: برنامه EngineerMode را از لینک زیر دریافت و رو گوشی نصب کنید 4: بعد از نصب برنامه EngineerMode گزینه mtk phone و EngineerMode را انتخاب کرده و در این قسمت تبت Connectivity را زده ودر گزینه های زیرش CDS information را میزنیم و Radio information را انتخاب میکنیم. 5: اگر گوشی دوسیم باشد برای شما دو ایکون نشان داده خواهد شد 6:برای ترمیم سریال سیم یک phone1 را انتخاب ودر صفحه باز شده در کادر AT متن “AT+EGMR = 1,7, ”my_IMEI_code را تایپ کرده البته بجای my_IMEI_code سریال سیم 1 را جایگزین میکنیم و SEND AT COMMAND را میزنیم و پیغام OK باید بدهد و به این معناست که رایت سریال سیم 1 باموفقیت انجام شد. 7:برای سیم 2 در قسمت انتخاب سیمکارت که بعد از زدن Radio information نمایان شد phone2 را انتخاب و در کادر AT متن “AT+EGMR = 1,10, ”my_IMEI_code را تایپ کرده و بجای my_IMEI_code سریال سیم 2 را جایگزین میکنیم و بعدش طبق مراحل بالا پیش میریم. 8: کلید هوم را زده و گوشی را یه بار خاموش و روشن میکنیم . تبریک سریال ترمیم شد. امیدوارم به کار دوستان بیایید ً@*&،8ً@*&،754 لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 19 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، 2017 روی تبلت a3300 لنووو با کد *#*#3646633#*#* وارد منو شدم و به راحتی ترمیم کردم نکته: روی بعضی از مدلا جواب نمیده کد و باید برنامه رو دانلود کرد خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
apadana22 21 ارسال شده در 20 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، 2017 روی تبلت a3300 لنووو با کد *#*#3646633#*#* وارد منو شدم و به راحتی ترمیم کردمنکته: روی بعضی از مدلا جواب نمیده کد و باید برنامه رو دانلود کرد باتشکر از دوست عزیز vampire_99 کد *#*#3646633#*#* را فراموش کردم و بخاطر تکمیل نمودن پست سپاس گذارمً@*&،852 لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 20 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، 2017 سلام میتونید از برنامه زیر هم استفاده کنید نیاز به روت و بعد وارد برنامه زیر وارد شوید و سریال دلخواه رو وارد کنید و فقط یک بار گوشی رو ریستارت کنید راحت ترین برنامه که دیدم download الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.