ashkan530 13 ارسال شده در 18 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، 2017 با سلام دوستان. ی 220 اومده ک رو حالت هندزفریه. از این سولوشنم استفاده کردم هر کار کردمم در نیومد کسی راههی بلده کمک کنه لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 19 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، 2017 سلام >< GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ashkan530 13 ارسال شده در 19 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، 2017 سلام >< سلام. عزیز من این سولوشن توی پست اول خودم گذاشتم با این کارم هنوز حالت هندزفری میاد لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 19 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، 2017 سلام اگه مسیرها درست هست پس آیسی مربوط مشگل داره شماتیک این مدل رو استاد موبایل الیکا توی این پست گذاشتن از روی شماتیک آیسی رو پیدا کن به احتمال زیاد اون ایراد داره http://forum.gsm-developers.com/thread12983.html GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 19 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، 2017 با سلام دوستان.ی 220 اومده ک رو حالت هندزفریه. از این سولوشنم استفاده کردم هر کار کردمم در نیومد کسی راههی بلده کمک کنه درود بر شما ... برای حل مشکلتون بزرگترین دیود سفید کنار هدفون رو از جا بگنید مشکلتون حل خواهد شد. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.