B A H A R 10 ارسال شده در 15 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2017 درود نوکیا 101 به شارژ که میزنی تا چندثانیه شارژ میشه و بعد قطع میشه شارژر و باطری و سوکت شارژ تعویض کردم نشد راهنمایی لطفا لینک ارسال
apadana22 21 ارسال شده در 16 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2017 درود نوکیا 101 به شارژ که میزنی تا چندثانیه شارژ میشه و بعد قطع میشه شارژر و باطری و سوکت شارژ تعویض کردم نشد راهنمایی لطفا درود دوست عزیز . برد را سرویس کامل انجام و اینکه عایا خودشارژی هم دارد؟ از سلوشن زیر هم کمک بگیرید. اعلام نتیجه/ لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 9 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2017 بسیار ممنونم بردابخورده نیست خود به خود شده نه اصلا علامت شارژ نداره وبه سیستم هم وصل نمیشه لینک ارسال
mojtabagsmman 10 ارسال شده در 10 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2017 ولتاژ سر کانکتور شارژ و باطری؟ لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 10 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2017 بسیار ممنونم بردابخورده نیست خود به خود شده نه اصلا علامت شارژ نداره وبه سیستم هم وصل نمیشه سلام..دروود خدمت شما... اعلام نتیجه کنید... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
adib 16 ارسال شده در 11 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، 2017 مشکل شما فقط با تعویض تغذیه حل میشه مشکل از مسیر نیستش بخاطر نوسان ولتاز ایسی اسیب دیده که تنها با تعویض راه میفته پیروز باشین لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 11 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، 2017 درود نوکیا 101 به شارژ که میزنی تا چندثانیه شارژ میشه و بعد قطع میشه شارژر و باطری و سوکت شارژ تعویض کردم نشد راهنمایی لطفا درود بر شما بنده این مشکل رو چندید با حل کردم. هر دوسر پایه های شارژر رو به هم اتصال بدین و باید یک سر سوکت شارژ رو قطع کنید و اون یه سر دیگه رو سیمکشی کنید. شرمنده بعد تایپ کردم اگه موفق نشدین بگین فردا عکسش رو براتون اوکی میکنم؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
abbas.h 0 ارسال شده در 23 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، 2019 برای منم این مشکل پیش اومده. حل شد؟ راهنمایی میکنید لینک ارسال
axar_mobile 459 ارسال شده در 23 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، 2019 درود مسیر آبی رنگ ، غیر استاندارد هستش ولی در صورتی که از تصویر بالا جواب نگرفتین ، از این مسیر استفاده کنید ، علامت شارژ نمیاد ولی باتری رو شارژ میکنه ، خودم چندین مورد رو اینجوری اوکی کردم موفق باشید مگر میشود ، زندگیه مرا به هم ریخته آفریده باشد ؟! خدای دانه های انار لینک ارسال
rezabarani 27 ارسال شده در 23 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، 2019 سلام بله تغذیه رو عوض کنید حله لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.