BAHMAN 48 ارسال شده در 15 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2017 سلام به همه دوستان گلم نمیدونم چرا دوستان در ساخت اپل ایدی مشکل دارن حالا به هر دلیلی که باشه من با دوستان اینجایم تا مشکل رو حل کنیم دوستان مطرح کنن مشکلات رو تا به لطف خدا کمکشون کنیم یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 15 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2017 درود ممنون از پست مفیدتون مشکل اصلی خیلی از دوستان به دست آوردن آدرس و مشخصات معتبر هست که به کمک سایت زیر قابل حله. Generate a Random Name - Fake Name Generator موفق باشید. لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 15 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2017 اصلا نیاز به به دست اوردن ادرس نیست من چند ساله با یک ادرس دارم اپل ایدی بدون هیچ مشکلی می سازم مشکل اصلی ip می باشد که اونم با 2 تا ف.....ل...ت...ر شکن استفاده هم زمان قابله حله Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 16 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2017 درود همونجور که اقا بهمن گفتن بحث سر آدرس نیست بحث سر آی پی هست که شما کافیه برای حل مشکلتون از ف-ی-ل-ت-ر شکن س ا ی ف و ن استفاده کنید هم سرعتش خوبه هم بدون دردرسر و دادن ارور میتونید بسازید اگر هم در مرحله آخر باز با ارور مواجه شدید کافیه در همون حالت که ف-ی-ل-ت-ر شکنتون روشنه ف-ی-ل-ت-ر شکن ف-ر-ی-گ-ی-ت رو هم روشن کنید و دوباره اوکی کنید.... صد در صد تست شده موفق باشید لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 16 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2017 سلام اگر تو مرحله آخر مشکل داشتن با استفاده یک گوشی ایفون و یک *** مشکل قابل حله بدون محدودیت تعداد الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 16 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2017 سلام اگر تو مرحله آخر مشکل داشتن با استفاده یک گوشی ایفون و یک *** مشکل قابل حله بدون محدودیت تعداد لطفا قوانین رو رعایت کنید و کلماتی که باعث ف--ی**ل--ت-*ر میشه رو به کار نبرید لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 16 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2017 دوستان عزیز نکته اول: ساخت اپل ایدی در روز محدودیت داره نکته دوم:برای آدرس جعلی میتونید از سایت زیر کمک بگیرید Generate a Random Name - Fake Name Generator بعد از برداشتن اطلاعات فقط شماره خیابان و شماره تلفن رو عوض کنید (کاری به زیپ کد نداشته باشین) اسم رو هم دلخواه بزارید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 16 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2017 دوستان عزیز نکته اول: ساخت اپل ایدی در روز محدودیت داره نکته دوم:برای آدرس جعلی میتونید از سایت زیر کمک بگیرید Generate a Random Name - Fake Name Generator بعد از برداشتن اطلاعات فقط شماره خیابان و شماره تلفن رو عوض کنید (کاری به زیپ کد نداشته باشین) اسم رو هم دلخواه بزارید سلام دوست عزیز چه محدودیتی ؟؟؟؟؟ این بار هزارم ربطی به ادرس نداره ای پی فقط ای پی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 16 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2017 سلام دوست عزیز چه محدودیتی ؟؟؟؟؟ این بار هزارم ربطی به ادرس نداره ای پی فقط ای پی درطول روز تعداد محدودی میشه ساخت 4 یا پنج بار خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 18 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، 2017 درطول روز تعداد محدودی میشه ساخت 4 یا پنج بار محدودیت نداره من 50 اپل ایدی یک هفته پیش واسه همکار درست کردم سفارش گرفته بودم الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.