milad 15 ارسال شده در 14 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2017 سلام خدمت همکارای عزیز خسته نباشید دوستان این مدل اومده برای حذف پترن منتهی اطلاعاتشو نیاز داره بنده خدا گفتم ببینم اگه دوستان مقدوره راهنمایی کنن ممنون میشم لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 14 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2017 سلام دوست عزیز ببینید frp فعاله یا نه؟ لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 14 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2017 بله عزیزم فعاله لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 14 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2017 راهی نداره متاسفانه چون frp فعاله با باکس z3x ببینم میتونید frp رو غیر فعال کنید اول؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
sadeghz 10 ارسال شده در 14 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2017 راهی نداره متاسفانه چون frp فعاله با باکس z3x ببینم میتونید frp رو غیر فعال کنید اول؟ اره حل داره اقا لینک ارسال
masterjuint 11 ارسال شده در 14 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2017 سلام خدمت همکارای عزیز خسته نباشید دوستان این مدل اومده برای حذف پترن منتهی اطلاعاتشو نیاز داره بنده خدا گفتم ببینم اگه دوستان مقدوره راهنمایی کنن ممنون میشم باسلام دوست عزیز اول باید frp رو غیره فعال کنید برای اینکار میتونی از باکس کمک بگیری یا سرویس های حذف frpبدون پاک شدن اطلاعات. یه هزینه ای رو پرداخت میکنی و frp رو برات غیره فعال میکنن از اینجا به بعد کارت آسون میشه فقط کافیه یه کاستوم ریکاوری روش بزنی و با آروما فایل یا فایل ریست پسورد پسوردا رو حذف کنی اگر بعده برداشتن رمز گوشی روی آرم موند فقط کافیه یه فایل تک فایل سامسونگ روش بزنی و نکتش اینه که نباید فایل userdata توی فایل فلشت باشه وگرنه اطلاعاتم پاک میشن برای اینکارم پسونده فایل فلشو از md5 به tar تبدیل کن و چک کن userdata نداشته باشه موفق باشی یا حق لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 15 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2017 ممنون از دوستان بخاطر راهنمایی باکس خودم اکتیو نبود با باکس همکار frp رو خاموش کردم این ریکاوری رو زدم TWRP-3.0.2-2-arm64_SM-J710F_fix_OTG.tar واین فایل رو ازریکاوری زدم Pattern&Lock Screen Remover.zip بازشد بی دردسر ممنون از همکارای عزیز که جواب دادن یاعلی لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 11 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2017 این مدل که دیتا مونت نمی کنه که بخوای از فایل Pattern&Lock Screen Remover.zip استفاده کنی مگه اینکه قبلا کسی فایل no-verity-opt-encrypt.zip نصب کرده باشه و گوشی ریست کرده باشه و از چه باکسی برای خاموش کردن frpاستفاده کردی لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.