farhadsoftware 312 ارسال شده در 13 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2017 سلام ببخشید گوشی سونی که رمز داره و مشتری هم نمی دونه مدل گوشیش چیه(دو سه بار برام این اتفاق پی اومده) راهی هست بدون باکس اطلاع پیدا کرد لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 13 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2017 درود اگه گوشی پلمپ هست کنار جای سیم کارت یا جای شارژ معمولا یه کاغذ کوچیک هست که مدل نوشته شده. اگه کمی دقت کنید میتونید پیدا کنید. موفق باشید. لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 13 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2017 گوشی ها نو نیستند مثلا یه گوشی سونی بود که برچسب زیر باطری نداشت من هم مدل گوشی باد نبود و نتونستم فلش کنم راهی نیست با نرم افزار باکس کرک شده فقط مدل گوشی سونی نمایش بده لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 13 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2017 گوشی ها نو نیستند مثلا یه گوشی سونی بود که برچسب زیر باطری نداشت من هم مدل گوشی باد نبود و نتونستم فلش کنم راهی نیست با نرم افزار باکس کرک شده فقط مدل گوشی سونی نمایش بده اگه درایورای گوشی وصل باشه با اتصال usb سیستم مدلو میشناسه و نمایش میده لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 13 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2017 اگه درایورای گوشی وصل باشه با اتصال usb سیستم مدلو میشناسه و نمایش میده اگه سیستم گوشی رو شناسایی کنه معمولا مدل عددی گوشی رو نشون میده. لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 13 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2017 دوستان سوالم در مورد گوشی های سونی هستند که مشتری رمز گوشی فراموش کرده و مدل گوشی خودشو هم نمی دونه بایستی چکار کنم من که الان گوشی سونی زیر دستم نیست توی بدترین حالتم کارتن گوشی هم گم کرده اگه کسی روشی بلده راهنمایی کنه کلیپ تشخیص مدل گوشی سونی لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 25 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، 2017 دوست عزیز با زدن identify در باکس setool مدل رو بهتون میده خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.