kaveh1_M 17 ارسال شده در 9 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2017 فایل فلش گوشی اسمارت MT6580_s5030_smart MT6580_s5030 smart - Download - 4shared - km zahak pass:kmkaveh بکاپ گرفته شده باباکس میراکل رایت باباکس ویاکرک میراکل بعدازفلش حتما یک بازیابی کارخانه بزنیدباتشکر. با رشد و پیشرفت تو، دیگران خود به خود شکست می خورند . به دیگران کاری نداشته باش؛ کار خودت را درست انجام بده . لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 10 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، 2017 فایل فلش گوشی اسمارت MT6580_s5030_smart MT6580_s5030 smart - Download - 4shared - km zahak pass:kmkaveh بکاپ گرفته شده باباکس میراکل رایت باباکس ویاکرک میراکل بعدازفلش حتما یک بازیابی کارخانه بزنیدباتشکر. ممنون دوست عزیز GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 11 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، 2017 فایل فلش گوشی اسمارت MT6580_s5030_smart MT6580_s5030 smart - Download - 4shared - km zahak pass:kmkaveh بکاپ گرفته شده باباکس میراکل رایت باباکس ویاکرک میراکل بعدازفلش حتما یک بازیابی کارخانه بزنیدباتشکر. داداش من اینو دانلود کردم.استخراجش کردم دیدم فایل اسکاتر داره.با اس پی فلش تولز خواستم بزنم ارور میداد و نمیزاشت.بعد شما گفتی با کرک میراکل فلش بشه.از کدوم قسمت کرک میراکل بزنم؟ لطفا اگه زحتمی نیس ی اموزش بزارین ممنون GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
kaveh1_M 17 ارسال شده در 11 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، 2017 داداش من اینو دانلود کردم.استخراجش کردم دیدم فایل اسکاتر داره.با اس پی فلش تولز خواستم بزنم ارور میداد و نمیزاشت.بعد شما گفتی با کرک میراکل فلش بشه.از کدوم قسمت کرک میراکل بزنم؟ لطفا اگه زحتمی نیس ی اموزش بزارینممنون باسلام دوست عزیزازقسمتmtk گزینه write روانتخاب کنیدوایکون پوشه فایل اسکاترروجای گزاری کنیدوبعدرایت کنید.کرک باکس روهم لینک میزارم دانلودکنید http://forum.gsm-developers.com/redirect-to/?redirect=https%3A%2F%2Fdrive.google.com%2Fopen%3Fid%3D0ByTkxfjkAGSFaGhKeTYwRkhpdzA Password Free با رشد و پیشرفت تو، دیگران خود به خود شکست می خورند . به دیگران کاری نداشته باش؛ کار خودت را درست انجام بده . لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.