سجادبیانی 97 ارسال شده در 8 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2017 سلام.دوستان کسی فایل فلش این گوشی رو داره؟ ممنون میشم لینک بدید GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
kaveh1_M 17 ارسال شده در 8 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2017 باسلام مشکل اصلی گوشی شما چیه؟ با رشد و پیشرفت تو، دیگران خود به خود شکست می خورند . به دیگران کاری نداشته باش؛ کار خودت را درست انجام بده . لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 8 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2017 باسلام مشکل اصلی گوشی شما چیه؟ مشکل از بین نرفتن رمز گوشی.وایپ هم ک میکنم بازم رمز برداشته نمیشه(رمز خود گوشی نه جیمیل یا پین کد سیم کارت) GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 9 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2017 مشکل از بین نرفتن رمز گوشی.وایپ هم ک میکنم بازم رمز برداشته نمیشه(رمز خود گوشی نه جیمیل یا پین کد سیم کارت) شاید مشکل از هارد موبایل هست چون همه موبایلا حتی ایفون با ریسیت رمز عبورشون پاک میشه. لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 9 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2017 شاید مشکل از هارد موبایل هست چون همه موبایلا حتی ایفون با ریسیت رمز عبورشون پاک میشه. دوست عزیز و گرامی.تو نت گشتم این مدل کلا همین مشکل رو داره ک با فلش زدن حل میشه.خودم کشتم ولی رام این گوشی متاسفانه تو همه ی سایت هاپولی بود GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
kaveh1_M 17 ارسال شده در 9 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2017 دوست عزیز و گرامی.تو نت گشتم این مدل کلا همین مشکل رو داره ک با فلش زدن حل میشه.خودم کشتم ولی رام این گوشی متاسفانه تو همه ی سایت هاپولی بود سلام دوست عزیز من یک بکاپ باینری فول باباکس میراکل گرفتم درحال اپ کردن فایل هستم به زودی لینک دانلودفایل رومیزارم با رشد و پیشرفت تو، دیگران خود به خود شکست می خورند . به دیگران کاری نداشته باش؛ کار خودت را درست انجام بده . لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 9 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2017 سلام من هم فایل رید دارم با این سپیو اگه موفق نشدید اطلاع بدید بزارم براتون mt6580__smart__coral_t2__coral_t2__5.1__alps.l1.mp6.v2_tinno6580.we.l لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 9 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2017 سلام دوست عزیز من یک بکاپ باینری فول باباکس میراکل گرفتم درحال اپ کردن فایل هستم به زودی لینک دانلودفایل رومیزارم یک دنیا ممنون دوست عزیزً@*&،852 GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.