omidsys 10 ارسال شده در 5 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، 2017 سلام یک j710gn مشتری اورده سیم لاک شده بود روت کردم با کرک باکس z3x انلاک کردم متاسفانه ورژن قدیمی بود و j710 نداشت و اشتباهی j700 f رو انتخاب کردم و انلاک رو زدم کار تموم شد اما سیم کارت هم میشناسه اما قطع و وصل میشه و نمیاره دسترسی ب باکس اصلی ندارم ب نظرتون چیکار کنم دوستان کسی بدون باکس ج گرفته؟ لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 6 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، 2017 سلام دوست عزیز.خیر بدون باکس نمیتونین انلاک کنینً@*&،212ً@*&،212ً@*&،212 GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
omidsys 10 ارسال شده در 6 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، 2017 مرسی فایل efs رو کسی داره؟ سریال نداره احتمالا با رایت efs درست بشه پ.ن یکی پیدا کردم تو سایت های خارجی رایت زدم گوشی اومد بالا پسوورد خواست وایپ زدم ارم سام ریست میشه عنوان زده بود 710gn اما الان فایل نگاه میکنم واس j710f بوده کسی داره بزاره خیلی لازمم لینک ارسال
omidsys 10 ارسال شده در 6 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، 2017 کسی نداره؟ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.