علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 4 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2017 درود دوستان بیشتر از ده تا فایل تست کردم همش خطای 4032 میگیرم شماره بوردم a_v2.0k 2016-02-26 خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 4 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2017 مشکل حل شد خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
masterjuint 11 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2017 مشکل حل شد دوست عزیز مشکلتون چطور حل شد؟ لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2017 دوست عزیز مشکلتون چطور حل شد؟ برای این مدل سه تا رام هستش که تاریخ هر کدوم با دیگری متفاوته اگه رام خودش رو بزنی حل میشه در ضمن برای فلش این مدل از این فلش تولز استفاده کنید و هنگام فلش ابتدا دوتا ولوم رو بگیرید کابل رو وصل کنید بعد باطری رو جا بذارید البته این تجربه شخصی منه و رو چندین گوشی جواب داده FlashToolMod hacked by nik#$ & sp m iphone china هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
masterjuint 11 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2017 برای این مدل سه تا رام هستش که تاریخ هر کدوم با دیگری متفاوته اگه رام خودش رو بزنی حل میشه در ضمن برای فلش این مدل از این فلش تولز استفاده کنید و هنگام فلش ابتدا دوتا ولوم رو بگیرید کابل رو وصل کنید بعد باطری رو جا بذارید البته این تجربه شخصی منه و رو چندین گوشی جواب داده FlashToolMod hacked by nik#$ & sp m iphone china من خیلی رام برای این گوشی دارم منتها هیچ کدومشون به این مدل نمیخوره خیلی عجیب شده هر پریلودریم میزنم روش ارور 4032 میده ممنون میشم لینک قرار بدین و فلشری ک میگین با تشکر لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2017 بهترین کرک میراکل دوست عزیز چندین مورد برا من پیش اومده که حل شده لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2017 من خیلی رام برای این گوشی دارم منتها هیچ کدومشون به این مدل نمیخوره خیلی عجیب شده هر پریلودریم میزنم روش ارور 4032 میده ممنون میشم لینک قرار بدین و فلشری ک میگین با تشکر نتونستم پیدا کنم براتون اپلود میکنم هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2017 https://www.mediafire.com/?d56dzbd3la6c8wu رمز فایل:siavashsadr خدمت شما هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2017 درود فایل زیر روی تمام ورژن ها جواب میدهد و لینک کرک میراکل هم در پست مربوطه موجود هست حل مشکل خاموشی و تمامی مشکلات احتمالی رام تست شده و فارسی و حل مشکل خاموشی هواوی Y560-u02 mt6582 لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2017 درودفایل زیر روی تمام ورژن ها جواب میدهد و لینک کرک میراکل هم در پست مربوطه موجود هست حل مشکل خاموشی و تمامی مشکلات احتمالی رام تست شده و فارسی و حل مشکل خاموشی هواوی Y560-u02 mt6582 درود بر امیر علی جان ... بنده این فایل رو پیش از 20 گوشی تست کردم و بخوبی جواب داده است. روی مین برد:2016/02/26 روی مین برد:2016/05/11 [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.