s0maye 16 ارسال شده در 3 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2017 سلام وقتی میخوام s8-50lc رو فلش کنم تبلت تو 25% ریست میشه ارور imaing میدهنمی شه فلشش کنم مشکل اصلی هم که داره اندررویدش نمیاد بالا و نمی شه هم wipesh کرد لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 3 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2017 نوع cpu چیه؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 4 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2017 این نوع تب لت لنوو سی پی یوش اینتله من چندتا فلش زدم راحت هم فلش میشه هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 4 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2017 سلاموقتی میخوام s8-50lc رو فلش کنم تبلت تو 25% ریست میشه ارور imaing میدهنمی شه فلشش کنم مشکل اصلی هم که داره اندررویدش نمیاد بالا و نمی شه هم wipesh کرد سلام..دروود با فایل دیگری تست کنید.. اعلام نتیجه کنید... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
s0maye 16 ارسال شده در 7 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2017 این نوع تب لت لنوو سی پی یوش اینتله من چندتا فلش زدم راحت هم فلش میشه آره میدوونم با phon flash tools هم فلشش کردم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.