zexos 10 ارسال شده در 3 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2017 سلام خدمت عزیزان در اموزش زیر آموزش ساخت رام روت شده سامسونگ - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers وقتی میخام فایل رو ریپک کنم با ارور زیر مواجه میشم اساتید ممنون میشم راهنمایی کنید رام مورد نظر هم گوشی J106H هس "][/url] لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 3 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2017 از کدام روش دارید استفاده می کنید گاهی بعضی از رامها آخرش زده ext4 ولی در اصل فرمتشون این نیست اونext4 بردارید در آخر فایل و اقدام کنید در کد زیر mkuserimg.sh -s temp system.img ext4 tempdir 2048M خود فایل mkuserimg.sh مقداری مشکل دارد باید MAKE_EXT4FS به make_ext4fs تغییر پیدا کند البته ممکن گاهی حتی بعد از اتمام کار در فریمورهای جدید موقع رایت با اودین فایلها باز رایت نشن بخاطر تغییرات امنیتی سامسونگ نمیشه گفت همیشه برای همه فریمورها جوابگو باشه لینک ارسال
zexos 10 ارسال شده در 3 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2017 از دو روش استفاده کردم که روش دوم جواب گرفتم اما باز رایت نمیشه روش اول که شما تو سایت گذاشتید روش دوم هم مخلوطی از کار شما و این اموزش هس Unpack & Repack system.img On Linux In Terminal Command.txt - Google Drive که برای قرار دادن فایل های روت از اموزش شما استفاده کردم بار اول فقط رینیم کردم زدم ارور داد بار دوم هم تبدیل به 32 بیتی کردم باز هیچ جواب نداد لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 3 فروردین، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2017 از دو روش استفاده کردم که روش دوم جواب گرفتم اما باز رایت نمیشه روش اول که شما تو سایت گذاشتید روش دوم هم مخلوطی از کار شما و این اموزش هس Unpack & Repack system.img On Linux In Terminal Command.txt - Google Drive که برای قرار دادن فایل های روت از اموزش شما استفاده کردم بار اول فقط رینیم کردم زدم ارور داد بار دوم هم تبدیل به 32 بیتی کردم باز هیچ جواب نداد سلام و درود با استفاده از روش موجود در انجمن ریپک کنید موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
zexos 10 ارسال شده در 3 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2017 کدوم روش ایلیا جان ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 4 فروردین، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2017 کدوم روش ایلیا جانممنون میشم راهنمایی کنید دوست عزیز شما فایل های باینری supersu رو به پوشه های انپک شده system انتقال دهید . سپس دسترسی ها را تنظیم کنید(برای فایل های باینری 755 و برای apk دسترسی 644 بدهید ) سپس با استفاده از آموزش زیر به روش file_contacts ریپک کنید. >https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2600364 موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.