omidsys 10 ارسال شده در 2 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، 2017 سلام دوستان گوشی J510FN اومده شبکه ش قفله. 27.7 _ Z3X 27.6 تو سر برگ unlock گزینه ای ب اسم ADB وجود نداره.بجاش چیزی ب اسم COM اومده ک اونم گوشیرو شناسایی نمیکنه #0808#* رو که میزنم توی صفحه ی بعدی هر کدوم از این گزینه هارو میزنم توی COM باز هم نمیاد.ایراد چی میتونه باشه؟!!!!!! روی گزینه اخر DM+MODEM+ADB گذاشتم بعد گوشی رو خاموش روشن کردم بعد گوشی رو روی حالت mtp-adb گذاشتم نشد گوشی رو روت کردم با چند تا فایل مختلف فول فلش کردم بازم نشد دوستان میتونید راهنمایی کنید لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 2 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، 2017 دوست عزیز لطفا از زدن اسپم خودداری کنید این گوشی براحتی آنلاک میشه از تب آنلاک اگه ازت کد خواست بعد از آنلاک باید 00000000 رو وارد کنید لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 3 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2017 درود این گوشی سفارش کشور خود مالزی هستش و براحتی فک نکنم با ابزارها بتونین آنلاک اش بکنین بایستی کد آنلاک براش بخرین با مدیر کل سایت هماهنگ بشین تا ما کد آنلاک رو براتون در صورت نیازتون تهیه و در اختیارتون قرار بدیم سربلند باشین A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 3 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2017 منم یه دونه بود هر کاری کردم نشد بلاخره سرت رایت کردم درست شده آلبته قبلش به مشتری گفتم که سریال گوشی عوض میشه GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
omidsys 10 ارسال شده در 3 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2017 عزیز به راحتی انلاک نمیشه لینک ارسال
omidsys 10 ارسال شده در 3 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2017 منم یه دونه بود هر کاری کردم نشد بلاخره سرت رایت کردم درست شده آلبته قبلش به مشتری گفتم که سریال گوشی عوض میشه عزیز اصلا گزینه رایت سرت داخل z3x نداره لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 3 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2017 عزیز اصلا گزینه رایت سرت داخل z3x نداره شرمنده یادم رفت بگم یه مدله دیگه بود :-" GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 3 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2017 درود این گوشی سفارش کشور خود مالزی هستش و براحتی فک نکنم با ابزارها بتونین آنلاک اش بکنین بایستی کد آنلاک براش بخرین با مدیر کل سایت هماهنگ بشین تا ما کد آنلاک رو براتون در صورت نیازتون تهیه و در اختیارتون قرار بدیم سربلند باشین تایید میشه روشی هم که با z3x هست بازم باید گوشی رو در حالت خاصی قرار بدید که اونم شامل هزینه میشه برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
omidsys 10 ارسال شده در 4 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2017 چه هزینه ای کد انلاک قیمتش چند هست لینک ارسال
omidsys 10 ارسال شده در 7 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2017 هزینه خرید کد انلاک شبکه دچند می باشد با چه کسی باید در این باره صحبت کنم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.