ehsangold 25 ارسال شده در 4 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2017 سلام استاد ایلیا جای هیچ پیشنهاد نزاشته همه کارا و نیاز ها رو خودش سنجیده و اون مواردی هم که احساس میکنید کم داریم ایلیا مطمعنا قبل از ما فکرش کرده و در حال پیگیری و تدارکش هست اینجا رو کرده مثل xdaخارجی همه چی رایگان شده روز به روز کاربراش و مطالبش داره بیشتر میشه فکر کنم روزی برسه دیگه کسی به فوروم xda خارجی اصلا سر نزنه من هنوز در خلقت ایلیا در حیرتم اخلاق رفتار گفتار طرز فکر همه چی خیلی بزرگ وخوب مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 4 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2017 واقعا جای تشکر داره به شخصه میدونم چقدر دارن تلاش میکنن که انجمن بینقصی داشته باشیم خیلی ماهی خیلیم دوست داشتی با این مرکز توسعه رامش که دیگه نگم .... پنل توسعه دهنده هیچ چیزی کم نداره لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 5 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2017 سلام خسته نباشید خدمت اساتید محترم سایت جی اس ام دولوپرز اگه مدیر عزیز سایت جی اس ام لینکا های مهمی که اساتید محترم در انجمن قرار میدن واسه کابران عادی و مهمان فیلتر کنه در صورت عضو بودن در سایت برایشان قابل مشاهده باشه عالی میشه . چون دیده شده فایل رو از اینجا تهیه میکنند و در جاهای دیگه بفروش یا به نام خودشون قرار میدن و قسمت اپلد فایل و عکس هم فعال بشه عالی میشه با تشکر . نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 5 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2017 سلام درود بر مدیر من دیروز از سایت خریداری کردم لینک ارسال نشد دوست عزیز اگه لینک ارسال نشده تو بخش مربوطه اعلام کنید.و اسپم ارسال نکنید لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 6 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2017 سلام خوب هست سایت ....فقط تنش تو زیاده توش نمیدونم چرا ....مثلا اقای x پشتیبان یا ناظم یا معاون یهویی میبینی شده کاربر اخراج شده یا کاربر عادی ......برای سایت جلوه خوبی نداره .....ممنون از دوستان گرامی...... irgsm لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 7 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2017 از موقعه ی قسمت فروش فایل ها راه اندازی شده میبینم کمتر کمک میشه تا یکی کمک میخواد دوستان زحمت لینک فروشگاه رو میدن و فایلهای که واسه فروش میذارن بهشون هم حق میدم یک جوری فکر دارم خودشون هستن این نظر شخصی خودمه الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.