mohsen8 815 ارسال شده در 1 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2017 Patched_XXUFMJ9_kernel من دو روز پیش یکی از همکارا یکی برام آورد نه سریال داشت نه بیس باند با کاستوم ریکاوری و این کرنل راحت حل شد .. البته اگر مشکل بالا اومدن گوشی اوکی شدً@*&،87941 لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 1 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2017 با ادین رایت کن مشکلی نداره با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 1 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2017 دوست من شما با bst یبار reset defult efs کن اگه گوشی بالا نیومد مشکل از هارد هست باید تعوی کنی به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 1 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2017 دوست من شما با bst یبار reset defult efs کن اگه گوشی بالا نیومد مشکل از هارد هست باید تعوی کنی درود بله هارد مشکل داره ممنون از دوستان خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.