mohsen8 815 ارسال شده در 1 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2017 Patched_XXUFMJ9_kernel من دو روز پیش یکی از همکارا یکی برام آورد نه سریال داشت نه بیس باند با کاستوم ریکاوری و این کرنل راحت حل شد .. البته اگر مشکل بالا اومدن گوشی اوکی شدً@*&،87941 لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 1 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2017 با ادین رایت کن مشکلی نداره با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 1 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2017 دوست من شما با bst یبار reset defult efs کن اگه گوشی بالا نیومد مشکل از هارد هست باید تعوی کنی به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 1 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2017 MR.Shafiei گفته است: دوست من شما با bst یبار reset defult efs کن اگه گوشی بالا نیومد مشکل از هارد هست باید تعوی کنی درود بله هارد مشکل داره ممنون از دوستان خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.