pars@mobile 10 ارسال شده در 31 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اسفند، 2016 درود این تبلت نمیشه باش تماس گرفت بیس باندوشماره سریال مشکلی نداره سیم کارت می شناسه یه لحظه میره برای سرج ولی انتن نمیاره سوکت سیم کارت ازنظرسخت افزاری چک کردم مشکلی نداره حتی تماس اضطراری هم نمی گیره مشتری میگه ازروزاول این مشکل داشته این مدلهانیازبه کال اکتیودارن؟ نسخه اندروید 4.4.2 راهنمایی کنیدممنون انچه پایانی نداردنه تویی ونه من....این انسانیت است که تاابدفریادکشیده خواهد شد... لینک ارسال
pars@mobile 10 ارسال شده در 1 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2017 دوستان کسی نظری نداره؟ انچه پایانی نداردنه تویی ونه من....این انسانیت است که تاابدفریادکشیده خواهد شد... لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 1 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2017 اگه گزینه تماس داره که احتیاج به کال اکتیو نداره ....مشکل سخت افزاری برد ایراد داره ...ابتدا پی اف نشد میره به سی پی یو irgsm لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 1 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2017 دروداین تبلت نمیشه باش تماس گرفت بیس باندوشماره سریال مشکلی نداره سیم کارت می شناسه یه لحظه میره برای سرج ولی انتن نمیاره سوکت سیم کارت ازنظرسخت افزاری چک کردم مشکلی نداره حتی تماس اضطراری هم نمی گیره مشتری میگه ازروزاول این مشکل داشته این مدلهانیازبه کال اکتیودارن؟ نسخه اندروید 4.4.2 راهنمایی کنیدممنون دو سه بار از این مدلها فلش کردم همه کال اکتیو بودن و هیچ مشکلی نداشتن.یادم نیست اندروید چند بودش ولی مشخصه رامی که استفاده میکنم اینه a7-30gc_s120_150825_row لینک ارسال
pars@mobile 10 ارسال شده در 2 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، 2017 ممنون باهیت ملایم به پی اف راه افتاد انچه پایانی نداردنه تویی ونه من....این انسانیت است که تاابدفریادکشیده خواهد شد... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.