apadana22 21 ارسال شده در 29 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2016 درود خدمت دوستان. G7-L01 مشکل هنگ رو لگو . و قبلا هم ظاهرا تعمیر شد چون منو ریکاوری فابریک نداره کاستوم ریکاوری PhilZ Recovery روش نصبه . برای فلش باگرفتن سه کلید باهم هیچ عکس العملی نشون نمیده ولی هم به منو ریکاوری جدید و هم به فست بوت میره در نتیجه کلیدها مشکلی ندارند. و در منو ریکاوری بعد از انتخاب wipe and format options و بعدش clean to install a new rom با فایل c185b320 اندروید 5.1.1 وفایل c464b530 اندروید 6.0 تست کردم ولی انگار نه انگار . بعد انتخاب new rom پیغام زیر را میدهد: دوستان لطفا راهنمایی... لینک ارسال
apadana22 21 ارسال شده در 31 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اسفند، 2016 درود خدمت همکاران عزیز من میخوام ریکاوری TWRP را روی این مدل رایت کنم و فایل مورد نظر را هم دارم ورژن openrecovery-twrp-2.8.7.0.img و با روش زیر که در سایتی توضیح داده شد: پوشه ای با نام دلخواه بسازید و فایل کاستوم ریکاوری TWRP که در قسمت قبل برای دستگاه خود دانلود کرده بودید را به درون آن پوشه انتقال دهید. کلید “Shift” را نگه داشته و برروی آن پوشه کلیک راست کنید و گزینه “Open command window here” را انتخاب کنید. در پنجره باز شده کد زیر را وارد کرده و اینتر را بزنید تا لیست دستگاه های اندرویدی متصل شده را دریافت کنید و مطمعن شوید دستگاه شما متصل است. adb devices حال کد زیر را وارد کرده و اینتر را بزنید تا دستگاه شما به حالت بوت لودر و فست بوت (Boot Loader/Fastboot) بروید. adb reboot bootloader پس از اینکه هواوی تان به صورت کامل به حالت بوت لودر و فست بوت رفت، کد زیر را وارد کنید و اینتر را بزنید تا فایل کاستوم ریکاوری TWRP که در پوشه کپی کرده بودید، فلش شود. fastboot flash recovery ***.img نکته : به جای *** اسم ایمیج با پسوند img. را تایپ کنید. حال کاستوم ریکاوری TWRP برروی دستگاه شما فلش و نصب می شود. حال مشکل من اینه که گوشی در حال حاضر روشن کامل نمیشه فقط در حل فست بود و ریکاوری جدیدی که از قبل نصب شده بالا میاد. روشی که بتونم ریکاوری TWRP را رایت کنم را دوستان راهنمایی کنند لطفا/ لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 1 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2017 سلام دستی ببرید حالت فست بوت سپس کابل متصل کنید و از همین آموزش رو از قسمت رایت ریکاوریش به بعد دنبال کنید مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
apadana22 21 ارسال شده در 1 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2017 سلام دستی ببرید حالت فست بوت سپس کابل متصل کنید و از همین آموزش رو از قسمت رایت ریکاوریش به بعد دنبال کنید سلام. باتشکر از دوست عزیز. اتفاقا منم دستی به فست بوت و به سیستم وصل کردم ولی شناسایی نمیشه و شایدم هم مشکل از سیستم من باشه . بعد تست از سیستم همکارم نتیجه را اعلام میکنم. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.