siavash sadr 274 ارسال شده در 29 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2016 ی i9300i اندروید 4 زدم خاموش شد 6 تا جریان کشی داره و روشن نمیشه لطفا کمک کنید هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 29 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2016 درود..... ابتدا با روش مموری ترمیم بوت کنید این لینک اموزشش من یدونه برام اتفاق افتاد با این روش زنده شد. http://forum.gsm-developers.com/thread6558.html خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 29 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2016 عگس العملی نداره هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 29 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2016 سلام سوکت السیدی را دربیار و دوباره جا بزن ببین روشن میشه بنده مورد اینجوری داشتم که حل شده لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 29 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2016 ی i9300i اندروید 4 زدم خاموش شد 6 تا جریان کشی داره و روشن نمیشه لطفا کمک کنید دوست من بوت گوشی پریده و باید با ایزی جیتگ یا atf اقدام به ترمیم کنید. البته این مدل تو این حالت با ترمیم بوت برنیگرده. شما باید هارد رو بردارین و دامپ رایت کنید و دوباره بزارین. بعد گوشی میره تو حالت دانلود مود و در نهایت با یه فلش میاد بالا. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 30 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، 2016 فایل دامپش رو دارین هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.