sanjabak1368 57 ارسال شده در 28 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2016 سلام من این باکس و تازه خریدم Setup_Miracle_Box_v2.401 و GSM Cocktail Shell 1.3.7 کامل نصب میشه اما یک ثانیه بعد از اجرای برنامه یهو پنجره ش بسته میشه کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 28 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2016 انتی ویروس و سیستم امنیتی ویندوزتون رو غیرفعال کنید دوباره اقدام به نصبشون کنید. توی یه درایو دیگه تست کنید. در ضمن اپدیتهای جدید میراکل نیاز به اینترنت داره تا کار بکنه . خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
sanjabak1368 57 ارسال شده در 29 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2016 انتی ویروس و سیستم امنیتی ویندوزتون رو غیرفعال کنید دوباره اقدام به نصبشون کنید.توی یه درایو دیگه تست کنید. در ضمن اپدیتهای جدید میراکل نیاز به اینترنت داره تا کار بکنه . ضمن اینکه محل نصب باکس رو توی آنتی ویروس معرفی کردم بازم که آنتی ویروس و غیرفعال میکنم جواب نمیده فکر کنم مشکل سرور باشه که با vpn هم وصل نشد کسی راه حلی نداره لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 29 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2016 سلام از تصویر زیر کمک بگیر درضمن یکبار کامل حذف کن سپس اقدام به نصب کنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.