babak3d 10 ارسال شده در 29 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 2017 سلام منم همین مشکل رو دارم یه جا دادمش تعمیر تا الان سه بار درستش کرده دوباره صفحه آبی بعد یه روز میاد لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 29 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 2017 سلام منم همین مشکل رو دارم میشه آدرس بدید گوشی رو بیارمیه جا دادمش تعمیر تا الان سه بار درستش کرده دوباره صفحه آبی بعد یه روز میاد سلام من همکار آقای بیانی هستم ایشون میگن فقط باید مدل مشابه آیسی عوض بشه فعلا آیسی شو نداریم لینک ارسال
babak3d 10 ارسال شده در 31 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2017 هرموقع که آی سی رسید آدرس بدید بیارم برا تعمیر.ممنون لینک ارسال
bahrams222 10 ارسال شده در 15 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2017 با سلام من این گکوشی رو دارم و متاسفانه همین مشکلو دارم اگ تعمیر میشه لطفا بهم بگین چطوری میتونم باهاتون تماس بگیرم برای تعمیر لینک ارسال
fardin66 10 ارسال شده در 27 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2017 سلام .لطفا ادرستونو میدید منم همین مشکل رو دارم لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 27 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2017 دوستان عزیز من با اموزش زیر تونستم مشکل صفحه سیاه رو برای این گوشی حل کنم که تو یوتیوب دیدم از این روش برای حل مشکل صفحه ابی استفاده کرده اول برد گوشی رو کاملا جدا کنید همه فلتهارو هم جدا کنید حتی دوربین شیلد دوطرف گوشیها رو دربیارید و دیگه رو گوشی نزارید طبق تصویر دو تا ایسی که مشخص شده که در دو طرف برد هست روشون یه قطعه به ضخامت سیمکارت بزارید یادتون باشه که شیلدهارو دیگه جاش نزارید و بدون شیلد گوشی رو ببندید فقط یه قطعه یک سانت در یک سانتی روی هر دو ایسی بعد برد رو سرجاش بزارید و ببندید مواظب باشید قطعه ها دقیقا وسط ایسی باشن و گرنه جواب نمیده اگه گوشی یکم سخت بسته شد یکم با سمباده روشو بکشید و حتما روی قطعه هارو با نوار چسب بگیرید دوبار تست کردم و جواب گرفتم موفق باشید تصاوير پيوست شده لینک فیلمش رو هم میزارم براحتی این مشکل حل میشه فقط مهم اینه که فاصله بین ایسی هارد و شاسی بخوبی پر بشه یعنی تا حدی برد سخت جا بره روی شاسی تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
repair man68 23 ارسال شده در 22 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2017 تصویر کجاست لینک ارسال
webtar 13 ارسال شده در 23 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، 2017 منظورت اینکه نیازی به حرارت نیس و فقط آیسی هارد باید تحت فشار باشه ؟! و اگه امکانش هسا عکس هارو دوباره آپلود کنی مرکز تخصصی جی اس ام پلاس لینک ارسال
repair man68 23 ارسال شده در 26 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، 2017 من چند شب قبل برای سی پیو هیت سینک گزاشتم بازم امروز صبح مشکل به وجود اومد لینک ارسال
repair man68 23 ارسال شده در 26 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، 2017 مدیر محترم عکس حذف شده لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.