سجادبیانی 97 ارسال شده در 28 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2016 توی هیچ سایت ایرانی و خارجی برای این مشگل راه حلی نبود ************************************************ سلام این گوشی اومده بود گوشی بعد از روشن شدن صفحه آبی و بعد ریستارت میشد حتی در حال شارژ هم صفحه آبی میشد گاهی اوقات بالا میومد وبعد از چند دقیقه کار کردن دوباره صفحه آبی و ریستارت میشد همه کار انجام دادم نشد که نشد. بلاخره مشخص شد این آیسی ایراد داره با عوض کردن این آیسی بدونه هیچ مشگلی درست شد GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
CHINA SUPP 10 ارسال شده در 4 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2017 بنده یکسال هست این مشکل را با تعویض هارد حل میکنم و 100 در 100 هم حل شده لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 6 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2017 بنده یکسال هست این مشکل را با تعویض هارد حل میکنم و 100 در 100 هم حل شده دوست عزیز شما دفعه بعد که این مدل ایراد براتون اومد اول این آی سی رو هیت بگیرد اگه جواب نداد بعد هارد عوض کنید شما زمانی که هارد رو برمیدارید و هارد جدید میذارید این آیسی بخاطر نزدیگ بودن به هارد گرما میبینه و مشگل صفحه آبی رفع میشه و شما فکر می کنید هارد مشگل داشته که بعد تعویض مشگل برطرف شده وگرنه مشگل صفحه آبی شدن g3 اصلا ربطی به هارد نداره GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
213 11 ارسال شده در 5 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2017 سلام میشه ادرستونو بدید من بیام برام عوض کنید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 6 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2017 سلام میشه ادرستونو بدید من بیام برام عوض کنید سلام آدرس رو خصوصی ارسال کردم GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
sagez gsm 19 ارسال شده در 6 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2017 لطفا مشخصات ایسی و رو چه بردهای میشه درش بیاریم .. لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 6 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2017 لطفا مشخصات ایسی و رو چه بردهای میشه درش بیاریم .. نیازی به تعویض آیسی نیست روغن بزن بعد یه هیت خوب بگیر مشگل کامل بر طرف میشه بارها و بارها تست شده و جواب داده GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
se7en.net 13 ارسال شده در 28 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2017 نیازی به تعویض آیسی نیست روغن بزن بعد یه هیت خوب بگیر مشگل کامل بر طرف میشه بارها و بارها تست شده و جواب داده سلام و درود دم شما گرم منم با این آموزش مشکل رو حل کردم بسیار سپاسگذارم استاد گرامی:14: لینک ارسال
afshingil 10 ارسال شده در 8 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2017 سلام آقا سجاد. منم گوشیم امشب همین اتفاق براش افتاد. کلی فایل و عکس مهم دارم توش. میشه آدرس بدید بیارم برای تعمیر؟ ممنون لینک ارسال
payam0098 10 ارسال شده در 14 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2017 سلام خسته نباشین منم همین مشکل دارم میشه آدرس بدین بیارم خدمتتون ممنون میشم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.