pars@mobile 10 ارسال شده در 27 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 2016 باسلام این گوشی خودبخودخاموش شده برای باردوم هست میادباراول چندماه پیش فلش کردم درست شدولی الان برای فلش نمیره باچندین ورژن تست شده اینم ارورش http://s9.picofile.com/file/8280196168/untitled.bmp انچه پایانی نداردنه تویی ونه من....این انسانیت است که تاابدفریادکشیده خواهد شد... لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 27 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 2016 جریانکشی قبل و بعد از پاور را اعلام کنید لینک ارسال
rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 27 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 2016 دوست عزیز مشکل از هارد است یک بار هیت کشی کنید اگه جواب نداد باید هارد را عوض کنید لینک ارسال
pars@mobile 10 ارسال شده در 28 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2016 قبل پاورجریانکشی نداره بعدپاورروی 0.6ثابت می مونه الان یکی دیگه هم دارم روی ارم مونده کامل فلش میشه ولی بالا نمیادباتمام ورژنهاتست شده هاردازکجاتهیه بکنم ؟ انچه پایانی نداردنه تویی ونه من....این انسانیت است که تاابدفریادکشیده خواهد شد... لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 29 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2016 قبل پاورجریانکشی نداره بعدپاورروی 0.6ثابت می مونهالان یکی دیگه هم دارم روی ارم مونده کامل فلش میشه ولی بالا نمیادباتمام ورژنهاتست شده هاردازکجاتهیه بکنم ؟ مشکل از هارد هست دوستمون درس میگن. فقط با تعویض هارد درست میشه برای هارد هم میتونین با من در خصوصی در ارتباط باشین به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
pars@mobile 10 ارسال شده در 31 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اسفند، 2016 قیمت هاردچنددرمیادایسی خام میگم انچه پایانی نداردنه تویی ونه من....این انسانیت است که تاابدفریادکشیده خواهد شد... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.