علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 25 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، 2016 درود استادان عزیز یه موتورلا moto g برام اومد اندروید شش ستینگ رو دیکامپایل کردم بعدش کامپایل و با روت اکسپلورر جایگزین کردم اما بعد از ریست ستینگ کاملا مخفیه.کجای کارم اشتباه بوده؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 26 اسفند، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2016 درود استادان عزیزیه موتورلا moto g برام اومد اندروید شش ستینگ رو دیکامپایل کردم بعدش کامپایل و با روت اکسپلورر جایگزین کردم اما بعد از ریست ستینگ کاملا مخفیه.کجای کارم اشتباه بوده؟ . سلام و درود . اپلیکیشن رو ساین کنید سپس دوباره تست کنید موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 26 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2016 .سلام و درود . اپلیکیشن رو ساین کنید سپس دوباره تست کنید موفق باشید درود ساین کردم بعد از کامپایل اما نشد Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 26 اسفند، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2016 درود ساین کردم بعد از کامپایل اما نشد Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk . اینکه هیدن میشه دلیل بر اینه که نرم افزار به وسیله ویرتوال مجیک تجزیه نمیشه و ستینگ قبلی پاک میشه . کارهایی که انجام داده اید رو یبار مرور کنید ببینید کجای کار میتونه اشکال داشته باشه اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 26 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2016 .اینکه هیدن میشه دلیل بر اینه که نرم افزار به وسیله ویرتوال مجیک تجزیه نمیشه و ستینگ قبلی پاک میشه . کارهایی که انجام داده اید رو یبار مرور کنید ببینید کجای کار میتونه اشکال داشته باشه امکان داره بخاطر سطح فشرده سازی باشه استاد؟ با ابزار تست کنم؟ Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 26 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2016 ستینگ اصلی هم برگردوندم اما تاثیری نداشت همچنان مخفیه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 26 اسفند، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2016 ستینگ اصلی هم برگردوندم اما تاثیری نداشت همچنان مخفیه . یعنی چطور مخفی ؟ آیا شما میتونید به تنظیمات وارد بشید ؟ مثلا از طریق نوتیفیکیشن ؟ اگه میتونید وارد ستینگ بشید و فقط تو منو تنظیمات رو نشون نمیده دیگه بحثش جدا هست اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 26 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2016 .یعنی چطور مخفی ؟ آیا شما میتونید به تنظیمات وارد بشید ؟ مثلا از طریق نوتیفیکیشن ؟ اگه میتونید وارد ستینگ بشید و فقط تو منو تنظیمات رو نشون نمیده دیگه بحثش جدا هست نه متاسفانه وارد نمیشه از نوتیفیکیشن هیچ عکس العملی نداره خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 26 اسفند، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2016 نه متاسفانه وارد نمیشه از نوتیفیکیشن هیچ عکس العملی نداره . خب دیگه ستینگ شما اسیب دیده . فایل سیستم رو انپک کنید سپس جایگزین کرده و ریپک کنید فکر کنم در اینصورت مشکلی پیش نیاد اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 26 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2016 .خب دیگه ستینگ شما اسیب دیده . فایل سیستم رو انپک کنید سپس جایگزین کرده و ریپک کنید فکر کنم در اینصورت مشکلی پیش نیاد فایل سیستمی img نیست به این صورتن system.img_sparsechunk.0 system.img_sparsechunk.1 system.img_sparsechunk.2 system.img_sparsechunk.3 و از فست بوت فلش میشه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.