سجادبیانی 97 ارسال شده در 25 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، 2016 سلام این گوشی رو همکار آورده گوشی میزنه ثبت نشده روی شبکه بیس باند داره سریال نداره ممنون میشم لینک بدید GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 26 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2016 سلام..دروود خدمت شما... http://forum.gsm-developers.com/thread12368.html انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 28 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2016 سرت رایت نمیشه ارور میده RESET MSL هم می زنم اصلا هیچ جوره گوشی شناسایی نمیشه GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 28 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2016 سرت رایت نمیشه ارور میده RESET MSL هم می زنم اصلا هیچ جوره گوشی شناسایی نمیشه توسط دانگل bst سوپر سریال رایت کنید وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 28 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2016 توسط دانگل bst سوپر سریال رایت کنید متاسفانه فقط z3x دارم GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
farzadvirus 12 ارسال شده در 28 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2016 متاسفانه فقط z3x دارم فایل combantion بزن روش بعد روتش کن و سرت رو روش رایت کن اوکی میشه لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 28 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2016 فایل combantion بزن روش بعد روتش کن و سرت رو روش رایت کن اوکی میشه ممنون تو باکس Z3X هست کدوم یکی رو دانلود کنم راستی اگه سرت هم داری لینک می دی؟ شاید سرت من مشگل داشته باشه GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 29 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2016 فایل combantion بزن روش بعد روتش کن و سرت رو روش رایت کن اوکی میشه ممنون اوکی شد >< اعلام نتیجه با رایت فایل combantion براحتی سرت رایت شد اینم فایل سرت برای دوستان SM-J500FN_RV8G819WPLY_35339004185155 GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.