jalilzadeh 98 ارسال شده در 22 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2016 ابزاری فوق العاده فول آپشن و بسیار کاربردی جهت سرویس دهی گوشیهای سی پی یو مدیاتک ************************************************************* سلام دوستان عزیز این برنامه واقعا فوق العاده است،حتما استفاده کنید هر کاری میشه باهاش کرد. DOWNLOAD GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 24 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، 2016 تشکر اما تو ویندوز 10 64بیت خطا داد کرک خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 24 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، 2016 این برنامه ی دانگل اینفرنو هست. و برای چپهای دیگه ام موجوده واقعا کاربردیه لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 24 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، 2016 درود ایا این کرک دانگل انفرنو هست؟ بنده الان دارم استفادش میکنم روی باکس وولکانو فک کنم نسخه رایگانشه یه جا خوندم تا پایان سال 2016 کار میکنه بعدش باید دانگلو خرید. فعلا با این برنامه هر گوشی رو ویروس کشی کردم هنگ لوگو شده با هزار بدبختی تونستم گوشی مشابه گیربیارم مراپی خوب جواب داده برام برای ویروس کشی. درضمن اپدیتهای spd که عالیه بوده. خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
faraz68 10 ارسال شده در 25 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، 2016 رو سیستمم میگه احتیاج ب دانگل داره لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 25 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، 2016 رو ویندوز ده خطای اجرا داد رو ویندوز هفت به همراه خطای دانگل متصل نیست فقط اینفو داد خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.