iraj 104 ارسال شده در 22 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2016 سلام .ویروسی بود با بیلد104 فلش زدم .منتها سریال پرید با بیلد106 زدم سریال شد ..با یبار خاموش روشن باز پرید سریال ..الان دوبار فلش کردم با همون بیلد نمیشه...دوستان میشه با بیلد 104 بزنم؟یعنی دانگرید میشه؟؟؟ irgsm لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 22 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2016 ی بار با باکس bst ترمیم سریال کنید اگه با رریسیت دوباره سریالش پاک شد مشکل هارد داره هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 22 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2016 سلام کسی NVRAM این مدل رو نداره؟ مدل spd منم فلش زدم سریال پرید من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 22 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2016 سلام .ویروسی بود با بیلد104 فلش زدم .منتها سریال پرید با بیلد106 زدم سریال شد ..با یبار خاموش روشن باز پرید سریال ..الان دوبار فلش کردم با همون بیلد نمیشه...دوستان میشه با بیلد 104 بزنم؟یعنی دانگرید میشه؟؟؟ سلام کسی NVRAM این مدل رو نداره؟ مدل spd منم فلش زدم سریال پرید درود بر شما اگر بیسباند سالمه و فقط سریال null یا invalid شده و سی پی یو spd هست گوشی رو روت کنید و با ابزار زیر ترمیم کنید. Spreadtrum_IMEI_TOOL GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 23 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، 2016 ی بار با باکس bst ترمیم سریال کنید اگه با رریسیت دوباره سریالش پاک شد مشکل هارد داره bst نمیزنه این مدل رو .... irgsm لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 24 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، 2016 درود بر شما اگر بیسباند سالمه و فقط سریال null یا invalid شده و سی پی یو spd هست گوشی رو روت کنید و با ابزار زیر ترمیم کنید. Spreadtrum_IMEI_TOOL هیچ عکس العملی نداره این نرم افزار برای سریال این مدل دوستان فایل nvramکسی داره برا این سی پی یو irgsm لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 24 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، 2016 عزیزان اگه امکان داره کسی فایل بده یا نرم افزار ترمیم معرفی کنه .... irgsm لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 25 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، 2016 سلام رایت مبکنه الان اینفینیتی اما باز هم نول هست http://uupload.ir/files/mq6w_000.png irgsm لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 25 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، 2016 دوستان کسی این مدل رو دانگرید کرده؟مشکل نداره دانگرید کنم؟خاموش نمیشه ؟ irgsm لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 4 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2017 سلام دوستان در اختتامیه این پست بگم که این فایل رو با اینفینیتی رایت کنید و تمام مشکلات این گوشی لعنتی رو به خاک بسپارید y560-u02-nv-ok.rar - 20 KB من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.