jalilzadeh 98 ارسال شده در 20 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، 2016 حل مشکل سریال و بیسباند لنوو A7-30HC برای اولین یا شاید چندمین بار ************************************************************** سلام بر همه عزیزان دوستان اگه تبلت شما با هیچ رامی فلش نشد و ارور داد و حتی سوکت باطری رو هم برا چند ثانیه قطع و وصل کردید و یا حتی با فلش فایل A7-30GC هم سریال و بیسباند پرید فقط با فایل زیر طبق تصویر زیر هست که میتونید سریال و بیسباند Unknow رو اوکی کنید. A7-30HC COOKED GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 30 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، 2019 تست کردم جواب نداد لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 1 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2019 در 15 ساعت قبل، gebal گفته است : تست کردم جواب نداد درود شما nvram تست کردین؟؟ لینک ارسال
OXEYGEN 58 ارسال شده در 1 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2019 درود در 17 ساعت قبل، gebal گفته است : تست کردم جواب نداد اگه با این راه حل و یا رایت nvram مشکلتون حل نشد cpu بایس چنج بشه.حتی با ریبال cpu هم حل نمیشه.ریبال ممکنه چند روزی کار کنه ولی برمیگرده. https://t.me/joinchat/yGW8B4fX0LdjZGY0 لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.