محمد همدانی 14 ارسال شده در 20 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، 2016 سلام گوشی ابخورده بود لایت نداشت که ای سی لایت تعویض کردم درست شد الان گوشی روشن میشه بعد چند ثانیه پیغام توجه برنامه بسته شد.دستگاه شما بیش از 1 حدداغ شده است.فقط میتوانیداز برنامه های تلفن و مخاطبین استفاده کنید. با فایل g361hxxu0apk1_g361hojv0apk3_afg فلش زدم سرویس کامل هم کردم لینک ارسال
apadana22 21 ارسال شده در 21 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، 2016 سلامگوشی ابخورده بود لایت نداشت که ای سی لایت تعویض کردم درست شد الان گوشی روشن میشه بعد چند ثانیه پیغام توجه برنامه بسته شد.دستگاه شما بیش از 1 حدداغ شده است.فقط میتوانیداز برنامه های تلفن و مخاطبین استفاده کنید. با فایل g361hxxu0apk1_g361hojv0apk3_afg فلش زدم سرویس کامل هم کردم باسلام دوست عزیز . ای سی لایت را ک میگید عوض کردید از رو برد مشابه جا ب جا کردید؟ و اگر از نصب و خود ای سی مطمعن هستید . من قبلا همین مشکل لایت را داشتم که با جامپر در مسیر مشخص شده در عکس زیر حل کردم . اعلام نتیجه کنید تا دوستان بهتر راهنمایی کنندً@*&،8 لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 21 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، 2016 سلامگوشی ابخورده بود لایت نداشت که ای سی لایت تعویض کردم درست شد الان گوشی روشن میشه بعد چند ثانیه پیغام توجه برنامه بسته شد.دستگاه شما بیش از 1 حدداغ شده است.فقط میتوانیداز برنامه های تلفن و مخاطبین استفاده کنید. با فایل g361hxxu0apk1_g361hojv0apk3_afg فلش زدم سرویس کامل هم کردم مدار لایت رو دوباره کامل بررسی از لحاظ سولفاته معمولا در مدارات لایت سلف قبل از ای سی زیاد به ایراد میخوره تعویض کنید با یک ال سی دی دیگه تست کنید کانکتور ال سی دی رو هم کامل چک کنید لینک ارسال
محمد همدانی 14 ارسال شده در 23 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، 2016 مدار لایت رو دوباره کامل بررسی از لحاظ سولفاته معمولا در مدارات لایت سلف قبل از ای سی زیاد به ایراد میخوره تعویض کنید با یک ال سی دی دیگه تست کنید کانکتور ال سی دی رو هم کامل چک کنید تمام این کارهارو انجام دادم بازم مشکل داره لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 24 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، 2016 درود مقاومت ntc را تعویض کنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.