z.3.x 13 ارسال شده در 19 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2016 سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترم نیاز شدید دارم به فایل فلش C5000 برای حل مشکل شبکه و کد USSD هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم لینک مستقیم حتیsammobile لینکاش خراب بود میدونم خواسته تقریبا زیادیه و از اونجایی که مشتری بالا سرم غر میزنه مجبور به زدن این تایپ شدم ممنون میشم لینک مستقیم برای بنده قرار بدید سپاس وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 19 اسفند، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2016 سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترمنیاز شدید دارم به فایل فلش C5000 برای حل مشکل شبکه و کد USSD هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم لینک مستقیم حتیsammobile لینکاش خراب بود میدونم خواسته تقریبا زیادیه و از اونجایی که مشتری بالا سرم غر میزنه مجبور به زدن این تایپ شدم ممنون میشم لینک مستقیم برای بنده قرار بدید سپاس . سلام و درود از اینجا مستقیم دانلود کنید . >http://support.gsm-developers.com/offical-firmware-c5-sm-c5000/ موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 19 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2016 .سلام و درود از اینجا مستقیم دانلود کنید . >http://support.gsm-developers.com/offical-firmware-c5-sm-c5000/ موفق باشید یلی ممنون از لطف تون ولی متاسفانه بنده حساب بانکی ایران رو ندارم که بتونم خریداری کنمً@*&،+63 وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 19 اسفند، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2016 یلی ممنون از لطف تون ولی متاسفانه بنده حساب بانکی ایران رو ندارم که بتونم خریداری کنمً@*&،+63 . برای شما پیغام خصوصی شد موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.