nokia5800 15 ارسال شده در 17 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2016 دوستان انواع ریکاوری و دانگل و ..... تست کردم حافظه otg مموری کارت رو شناسایی نمیکرد با فایل موجود توی ساپورت تمامی رمز ها رو حذف کرد لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 17 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2016 دوستان انواع ریکاوری و دانگل و ..... تست کردم حافظه otg مموری کارت رو شناسایی نمیکرد با فایل موجود توی ساپورت تمامی رمز ها رو حذف کرد درود بر شما ... دوست عزیز بنده ایلیا جان رو واقعا قبول دارم . از نظر من ایلیا جز بهترین هاستتتتتتتتتتتتتتتتتتت.ً@*&،632 [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 18 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2016 درود دوستان این فایل ریکاوریه؟ یا ریکاوری موقت؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 18 اسفند، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2016 درود دوستاناین فایل ریکاوریه؟ یا ریکاوری موقت؟ . سلام و درود . ریکاوری موقت بعد آنلاک کردن و ریبوت شدن خودش پاک میشه . موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.