vso 24 ارسال شده در 16 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، 2016 با عرض ادب و احترام خدمت اساتید ی تبلت لنوو a3500 واسم اومده ک دست همکار بوده و بدون هیچ عکس العملی الان خاموشه و بنده با فایل های مختلف فلش زدم ولی باز هم بدون عکس العملی همونطور مشکل پابرجا و تبلت خاموشه. توسط سیستم بصورت کام مدیاتک شناسایی میشه... TALESH People لینک ارسال
apadana22 21 ارسال شده در 17 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2016 با عرض ادب و احترام خدمت اساتیدی تبلت لنوو a3500 واسم اومده ک دست همکار بوده و بدون هیچ عکس العملی الان خاموشه و بنده با فایل های مختلف فلش زدم ولی باز هم بدون عکس العملی همونطور مشکل پابرجا و تبلت خاموشه. توسط سیستم بصورت کام مدیاتک شناسایی میشه... درود دوست عزیز. شاید lcd مشکل داشته باشد . با lcd دیگه ای تست کنید و یا با منبع ببینید بعداز پاور جریان میکشه یا نه؟ لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 17 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2016 ممنون از پاسخگوییتون. فرمت کردم و فلش زدم اوکی شد اما روی آرمه و روشن خاموش میشه بازم میاد روی آرم! رو ریکاوری هم نمیره... اینم اضافه کنم که وقتی فرمت میشه تبلت رو بعد فرمت امتحانی روشن کردم و روشن شد که فک کنم نشونه اینه ک فرمت نمیشه ولی sp فرمت رو نشون میده TALESH People لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 17 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2016 دوست من هارد خراب هست. باید هاردش رو تعویض کنین به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.