reza.seven 40 ارسال شده در 16 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، 2016 سلام یه گوشی Y600-U20 که روی آرم گیر کرده بود رو فلش زدم حالا موقع پاور ویبره میخوره ولی هیچ اتفاقی نمیوفته...با 2 فایل مختلف و با Download و Firmware upgrade هم تست کردم بازم صفحه سیاه میمونه لطفا کمک کنید خیلی ضروریه لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 16 اسفند، 2016 مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، 2016 اگه صدای روشن شدن داره سیم بزار زنگ بزن اگه زنگ خورد یه السیدی امتحان کن روش تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 16 اسفند، 2016 مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، 2016 با این فایل هم امتحان کن Y600-U20-LCD PROBLEMS - Download - 4shared تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
masterjuint 11 ارسال شده در 16 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، 2016 سلامیه گوشی Y600-U20 که روی آرم گیر کرده بود رو فلش زدم حالا موقع پاور ویبره میخوره ولی هیچ اتفاقی نمیوفته...با 2 فایل مختلف و با Download و Firmware upgrade هم تست کردم بازم صفحه سیاه میمونه لطفا کمک کنید خیلی ضروریه باسلام دوست عزیز این مشکل تواین مدل خیلی شایع هست با این فایل بزن Just a moment... موفق باشید لینک ارسال
smaiil-abasi 15 ارسال شده در 17 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2016 سلامیه گوشی Y600-U20 که روی آرم گیر کرده بود رو فلش زدم حالا موقع پاور ویبره میخوره ولی هیچ اتفاقی نمیوفته...با 2 فایل مختلف و با Download و Firmware upgrade هم تست کردم بازم صفحه سیاه میمونه لطفا کمک کنید خیلی ضروریه سلام این مورد در این گوشی زیاد پیش میاد و غریب به اتفاق 99% شونم هارد باید عوض بشه موفق باشید لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 17 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2016 سلامیه گوشی Y600-U20 که روی آرم گیر کرده بود رو فلش زدم حالا موقع پاور ویبره میخوره ولی هیچ اتفاقی نمیوفته...با 2 فایل مختلف و با Download و Firmware upgrade هم تست کردم بازم صفحه سیاه میمونه لطفا کمک کنید خیلی ضروریه سلام دوست من شما با منبع جریان کشی رو تست کنید اگه صفر شد که از هارد هست باید هارد تعویض کنی. ولی اگه روشن موند ولی تصویر نداشت با فایل های ترمیم ال سی دی که در انجمن هست تست کنید. با تشکر به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 17 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2016 باسلامدوست عزیز این مشکل تواین مدل خیلی شایع هست با این فایل بزن Just a moment... موفق باشید فکر نکنم الان فرصت این باشه که 10 پست مفید ارسال کنم این لینک مختص کابران ویژه هستش...فعلا لینک غیر مستقیم موجود ندارین؟ً @*&،985 لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 17 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2016 اگه یه گوشی دیگه ای دمه دست داری.....از اون با کرک میراکل یه بکاپ بگیر و رایت کن روش.... اگه مشکل هارد نباشه حتما درست میشه... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 17 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2016 اگه یه گوشی دیگه ای دمه دست داری.....از اون با کرک میراکل یه بکاپ بگیر و رایت کن روش.... نه متاسفانه دم دست ندارم لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 17 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2016 سلامیه گوشی Y600-U20 که روی آرم گیر کرده بود رو فلش زدم حالا موقع پاور ویبره میخوره ولی هیچ اتفاقی نمیوفته...با 2 فایل مختلف و با Download و Firmware upgrade هم تست کردم بازم صفحه سیاه میمونه لطفا کمک کنید خیلی ضروریه درود دوست عزیز انجمن بگردی و سرچ کنی حل مشکل صفحه سیاهی این مدل از گوشی قبلا توسط ادمین سایت و مدیران ادیت شده اش گذاشته شده.... A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.